USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Є спроба силовим способом змінити ситуацію в Луцьку», - Гузь

17 Червня 2017 18:34
Використовувати суди, прокуратуру та поліцію задля зміни політичної ситуації в Луцьку – неприйнятно, - так вважає народний депутат України Ігор Гузь. Він впевнений, у цьому зацікавлена Адміністрація Президента та активно лобіює процес в місті голова Волинської ОДА Володимир Гунчик. Ігор Гузь наголошує, що влада повинна схаменутися, адже волиняни можуть показати різкий спротив такому безчинству.

Про це йшлося на телеканалі «Аверс» у передачі «Запитай у депутата» 16-го червня.

«Щодо подій в Луцькій міській раді, то мені здається, що за однією стороною конфлікту стоїть Адмінітсрація Президента та силові структури. Вони спробують в силовий спосіб змінити ситуацію в Луцьку й повпливати на вибори, які мають відбутися у вересні. Саме кажу «мають», бо сподіваюся, що з вівторка буде сесія Верховної Ради й парламентарі підтримують пропозицію профільного комітету, який запропонував вибори провести 24-го вересня. Якщо хтось думає, а тут і Гунчик задіяний, повпливати на ситуацію в Луцьку за допомогою суддів, правоохоронців, то це не вдасться. Бо ж не варто забувати, як різко готові діяти люди й чинити опір безчинству влади», - наголосив Ігор Гузь.

Також ведучий телеефіру повідомив, що з приводу скандального рішення судді Валентини Пушкарчук, яка за ніч прибрала з рішення два абзаци, секретар Луцької міської ради Ігор Поліщук звернувся до Вищої ради правосуддя зі скаргою.

Нагадаємо, Ігор Поліщук заявив, що йому відомо про вказівку обласній прокуратурі взяти його під варту за заявою Юлії Вусенко, аби не дати можливості взяти участь у виборах міського голови.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДІЇ ЮЛІЇ ВУСЕНКО МОЖУТЬ ПАРАЛІЗУВАТИ МІСТО

Окрім цього, журналісти повідомили, що провели розслідування й побачили, що слуга Феміди пані Валентина Пушкарчук зазначила в декларації доходів про наявність у власності однієї квартири. Втім, ствердив телеведучий ТРК «Аверс», у власності її сім’ї є три квартири й чоловік має приватний будинок.

Із цього приводу Ігор Гузь запевнив, що особисто скерує депутатське звернення з цього приводу у відповідні структури, які курують питання суддів. Пообіцяв це зробити вже на початку робочого тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
волинянка Показати IP 17 Червня 2017 18:57
Добре що Гузь засвітився на повну
Гузю Показати IP 17 Червня 2017 19:02
Що ти говориш, ти випадковий депутат, писати навчись без помилок
Штруль до Гузю Показати IP 17 Червня 2017 22:17
Півкраїни недалеких людей. А цей депутат таки на своєму місці.
Анонім Показати IP 17 Червня 2017 19:05
гундику не терпиться пройти шлях башкаленка
Трамп Показати IP 17 Червня 2017 22:04
Гузь росте швидко.Обізнаний в усьому,політично мислення жєлєзне.
Патріот Показати IP 17 Червня 2017 22:13
Знаю Ігоря особисто.Заслуговує на повагу.
ришард до Патріот Показати IP 17 Червня 2017 23:23
Підтримаю! Нормальний і достойний.
Місцева Показати IP 17 Червня 2017 23:21
Гузь правду сказав, влада мала б схаменутись. Гунчик взагалі країв не бачить.
весна Показати IP 17 Червня 2017 23:23
Антигузям язики чешуться покритикувати, а не бачать очевидного.
Жителька Показати IP 17 Червня 2017 23:26
А Гузь правду каже...
Руся Показати IP 17 Червня 2017 23:34
Це депутат який слова на вітер не кидає...сказав - зробив!!
Олег Показати IP 17 Червня 2017 23:36
Адмінітсрація. Це саме правильне слово в даному тексті
Сонячна Показати IP 17 Червня 2017 23:38
Це добре що є такий нардеп , який доступною мовою говорить владі ,якій на все начхати...
Олег Показати IP 17 Червня 2017 23:41
Депутат заслуговує поваги всієї Волині!!
Жінка Показати IP 18 Червня 2017 01:40
Очевидно що гунчик зі своєю ж***фою давно на фото не світиться, вже встиг розвестись як і вусенко, все щоб показати громаді які вони чесні і їм нема що приховувати, зіграють вабанк, а тобі поновлення сімейного статусу, гроші приховали, сім' я воз'єдналась. Стаття 117. Право на поновлення шлюбу після його розірвання 1. Жінка та чоловік, шлюб між якими було розірвано, мають право подати до суду заяву про поновлення їхнього шлюбу за умо­ви, що жоден із них не перебував після цього у повторному шлюбі. 2. На підставі рішення суду про поновлення шлюбу та анулю­вання запису акта про розірвання шлюбу державний орган реєстрації актів цивільного стану видає нове Свідоцтво про шлюб, у якому день реєстрації шлюбу, за вибором подружжя, може бути визначений днем першої його реєстрації або днем набрання чин­ності рішенням суду про поновлення шлюбу. У житті можуть траплятися ситуації, коли дружина і чоловік погарячкували у момент розірвання шлюбу, а згодом помири­лися і вирішили поновити сім'ю. Коментована стаття передба­чає умови та процесуальний порядок здійснення цього. Безу­мовно, що за такої ситуації повторна реєстрація шлюбу була б недоцільною. Набагато простішим є передбачений цією статтею судовий порядок поновлення шлюбу за умови, що ніхто з по­дружжя не перебував у повторному шлюбі. Уявляється, що не зайвим було б також встановити максимальний строк, після спливу якого шлюб можна поновлювати. Адже якщо з часу роз­лучення до моменту поновлення шлюбу минуло, наприклад, років п'ять-десять, навряд чи є необхідність у його поновленні. У такому разі доцільніше було б укладати новий шлюб. Згідно з ч. 2 статті, що коментується, на підставі рішення су­ду про поновлення шлюбу та анулювання запису акта про його розірвання орган РАЦСу видає нове Свідоцтво про шлюб, у якому день реєстрації шлюбу за вибором подружжя може бути визначений днем першої його реєстрації або днем набрання чинності рішенням суду про поновлення шлюбу. Уявляється, що можуть виникнути деякі труднощі при застосуванні цього положення на практиці. Справа в тому, що якщо дружина і чоловік зазначать у новому Свідоцтві про шлюб початкову дату його реєстрації, може постати питання про поділ майна, набу­того у такому шлюбі. Оскільки акти цивільного стану (актові записи) є вірогідними юридичними фактами, таке Свідоцтво про шлюб буде підставою для поділу майна за нормами сімей­ного права або породжуватиме необхідність доведення, що пев­не майно все-таки нажите не у період шлюбу, а тоді, коли сто­рони проживали окремо.
Лучанин Показати IP 18 Червня 2017 15:47
точно сказано : ,, Адмінітсрація Президента та силові структури.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus