USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Євросоюз виставив Росії 4 вимоги

27 Червня 2014 16:46
Євросоюз заявляє про готовність до запровадження нових санкцій, якщо Росія не сприятиме виконанню до 30 червня низки умов, інформує ЕспресоТВ з посиланням на ухвалені у п'ятницю висновки Європейської ради по Україні, оприлюднені на сайті президента України.

«Європейська рада вкотре наголошує, що Єврокомісія, Європейська служба зовнішньої діяльності і країни-члени здійснюють підготовчу роботу щодо адресних санкцій, як це вимагалося у березні. Відтак, подальші кроки (щодо санкцій) можуть бути вжиті без зволікань», - вирішили європейські лідери.

У ЄС, не називаючи прямо Росію, очікують до понеділка, 30 червня, здійснення таких чотирьох кроків: укладення домовленості про верифікаційний механізм із моніторингом з боку ОБСЄ щодо припинення вогню та ефективного контролю на кордоні; повернення українського контролю на три прикордонні пункти пропуску (Ізваріно, Должанський, Краснопартизанськ); звільнення заручників, включаючи спостерігачів ОБСЄ; початок змістовних переговорів з виконання мирного плану президента Порошенка.

«Рада ЄС буде проводити оцінку ситуації і, якщо буде потреба, ухвалить необхідні рішення. Європейська рада наголошує на своїх зобов'язаннях зібратися у будь-який час для запровадження подальших обмежувальних заходів», - заявили лідери ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луцьк Показати IP 27 Червня 2014 18:04
росії наср*ти на євросоюз і його вимоги!
И до Луцьк Показати IP 27 Червня 2014 19:07
И это правильно!
Анонім Показати IP 28 Червня 2014 14:45
А нам на рашу!
НАТО до Анонім Показати IP 28 Червня 2014 18:40
Ну ти троляка-срака й нашим i вашим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus