USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Юлія Вусенко не має підстав виходити на роботу як секретар міськради, - Ігор Поліщук

2 Червня 2017 16:50
Оскільки Луцький міськрайонний суд відмовив у задоволенні позовної вимоги екс-секретаря міськради Юлії Вусенко та не скасував рішення міськради про обрання Ігоря Поліщука секретарем, Юлія Вусенко не має правових підстав виходити на роботу як секретар міськради.

Так, секретар міськради Ігор Поліщук, коментуючи рішення суду Інформаційному агентству Волинські Новини, зазначив, що у справі буде подана апеляційна скарга. Щодо коментаря Юлії Вусенко про те, що вона вже з вівторка готова до виходу на роботу як секретар міськради, він зауважив, що прохання про визнання незаконним рішення міськради про обрання Ігоря Поліщука секретарем суд не задовольнив. Тому Ігор Поліщук залишається чинним секретарем міськради і виконувачем повноважень міського голови та не бачить жодних підстав для того, щоб Юлія Вусенко виходила на роботу.

Він наголосив, що суд чітко вказав: відмовити в задоволенні позовної вимоги про визнання рішення про обрання Ігоря Поліщука секретарем міськради недійсним. Справа повинна бути вирішена по суті в апеляційному суді.

Ігор Поліщук відзначив, що депутати мають право обирати та звільняти секретаря міськради.
Нагадаємо, сьогодні, 2 червня, Луцький міськрайонний суд частково задовольнив позов Юлії Вусенко проти Григорія Пустовіта. Як повідомила суддя Валентина Пушкарчук, суд вирішив визнати нечинним та скасувати рішення від 15 березня про дострокове припинення повноважень секретаря Луцької міськради Юлії Вусенко та поновити її на посаді з 16 березня 2017 року, допустити негайне виконання постанови суду в частині поновлення Вусенко на посаді секретаря міськради. В решті позовних вимог суд вирішив відмовити, зокрема, не скасував рішення міськради від 21 березня про обрання секретарем міськради Ігоря Поліщука.

Постанова набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, у разі, якщо таку скаргу не було подано. Апеляційну скаргу можна подавати до Львівського апеляційного суду протягом 10 днів з моменту отримання повного тексту постанови. Повний текст постанови буде виготовлено до 7 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus