USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З 1 березня діятимуть нові правила в'їзду росіян в Україну

19 Лютого 2015 11:30
Правила в’їзду громадян Росії в Україну суттєво змінилися. З 1 березня відповідна постанова Кабміну щодо нових правил перетину російсько-українського кордону вступає в дію. Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Так, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 січня 2015 року № 23 зупинено дії окремих положень Угоди між Урядом України і Урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України і Російської Федерації.

Зокрема, з 1 березня громадяни Росії не матимуть змоги в’їжджати, прямувати транзитом, перебувати і пересуватися територією України на підставі паспорта громадянина Російської Федерації або свідоцтва про народження (для дітей віком до 14 років), за якими раніше здійснювався проїзд.

З зазначеного терміну громадянам Російської Федерації для перетину кордону потрібно мати наступні документи:

паспорт громадянина Російської Федерації, що посвідчує особу громадянина Російської Федерації за межами Російської Федерації;

дипломатичний паспорт;

службовий паспорт;

паспорт моряка (посвідчення особи моряка) – за наявності суднової ролі або витягу з неї;

свідоцтво на в'їзд (повернення) у Російську Федерацію (тільки для повернення у Російську Федерацію);

льотне свідоцтво члена екіпажу повітряного судна.

Усі громадяни Росії, які до 1 березня прибули на територію України, виїжджатимуть на підставі документів, за якими вони в’їхали.

Крім того, розглядається питання щодо запровадження для жителів прикордонних регіонів РФ перетинання українсько-російського державного кордону виключно в міждержавних та міжнародних пунктах пропуску на підставі закордонних паспортів та обмеження терміну їх перебування на території України 90 днів протягом 180 днів з дати першого в`їзду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Лютого 2015 17:58
Идиоты!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus