USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За Савченко взялася військова прокуратура

30 Листопада 2016 17:04
Громадська організація «Розвиток української молоді» заявила, що військова прокуратура розпочала розслідування щодо недбалого ставлення до військової служби народного депутата від фракції «ВО «Батьківщина» Надії Савченко.

Про це на прес-конференції сказав представник організації "Розвиток української молоді" Євген Господінюк, - повідомляють Українські Новини.

«28 листопада було зареєстровано нашу заяву військовою прокуратурою, в результаті якої починається досудове розслідування у справі Савченко», – сказав він.

Господінюк зазначив, що прокуратура проводить розслідування за ст. 425 (Недбале ставлення до військової служби) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко пояснила присутність Савченко на протестному мітингу, який проходив 15 листопада під Верховною Радою тим, що "вона хоче спілкуватися з народом".

Як повідомлялося раніше, "Батьківщину" і "Опозиційний блок" звинуватили у зв'язках з Кремлем і організації фінансованих Росією протестних акцій в центрі столиці.

Крім того, лідер Радикальної партії Олег Ляшко звернувся до президента України Петра Порошенка з вимогою позбавити лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко українського громадянства. Ляшко звинувачує Тимошенко у співпраці з Кремлем і назвав її "путінської зозулею".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
51 омбр Показати IP 30 Листопада 2016 17:23
Не побачив де тут недбале ставленя до військової служби
51 омбу Показати IP 30 Листопада 2016 17:55
То було тоді, коли пані вирішили провести відпустку в АТО. Відпустку перервав чи продовжив полон і суд в РФ. А тепер треба відповідати, але як то зробити з народнимдепутатом?
О! Показати IP 30 Листопада 2016 18:02
Господінюк така ж хв**да як і ляшко і просто заповнює простір своіми фобіями!
Журналіст Показати IP 30 Листопада 2016 20:18
Наскільки було відомо,то вона звільнилася зі ЗСУ,щоби піти в АТО.А потім незрозумілий полон-депутат і вже у формі капітана.Це як?
До журналіста 51омбр Показати IP 30 Листопада 2016 23:04
Тоді коли вона смоталась з бригади армійської авіації нікого абсолютно НЕЗВІЛЬНЯЛИ і тим більше не давали ВІДПУСТКИ статю мали б завести за лижі чи дезертирство.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus