USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Експерт розповів, кому вигідні мітинги під НБУ

20 Листопада 2016 13:29
Служба безпеки України називає мітинги під Національним банком російськими провокаціями. Проте експерти кажуть, за акціями вкладників банку Михайлівський стоять також відомі українські політики. Зокрема, називають Юлію Тимошенко, - повідомляє 24 канал.

За два тижні до так званого мітингу вкладників банку "Михайлівський" Юлія Тимошенко публічно закликала людей виходити на вулиці. Коли ж акція так і не стала всеукраїнською, і Тимошенко, й інші політичні сили почали відхрещуватися від участі в протестах.

Проте експерти певні: найбільший інтерес у таких "народних повстаннях" саме у Тимошенко. Адже вона намагається розхитати політичну ситуацію, бо рівень довіри до влади зараз дуже низький.

«Найбільше може бути вигідно Юлії Тимошенко, тому що в неї високий рейтинг. Вона перебуває в опозиції, достатньо критикує владу. Тимошенко чекає найбільшого рівня незадоволення для того, щоб сказати, що я цей рух очолюю», – вважає політичний експерт Євген Магда.

СБУ ж офіційно заявила, що за мітингами під Нацбанком стоїть Кремль. Йдеться про так званий план "Шатун". Його нібито розробили російські спецслужби, щоб розхитати ситуацію в Україні.

Експерти також припускають, що Путін міг знайти спільну мову з Тимошенко, яка давно марить про президентське крісло.
Останнього тижня між Тимошенко та Ляшком розгорівся публічний скандал. Причина – "Батьківщина" нібито хотіла використати найстаршого депутата Верховної Ради Юрія Шухевича, який представляє Радикальну партію. Ляшко впевнений, що його хотіли примусити ініціювати початок процедури імпічменту президента Порошенка.

Однак експерти переконують, що розпочалась просто жортска боротьба за електорат.
Нагадаємо, вже раніше ЗМІ повідомляли, що за «тарифним шатуном» стоять люди Тимошенко. Зазначимо, зі слів нардепа Максима Бурбака, так звані акції протесту, які організовують спільно "Батьківщина" та Опоблок, фінансуються російськими грошима в штабі Опоблоку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кастрюлька Показати IP 20 Листопада 2016 14:10
Путен, астанавись!
Українець Показати IP 20 Листопада 2016 14:14
це просто к*рва і уся її партія
Людина Показати IP 20 Листопада 2016 14:59
Задовбали вже ті всі ехперди! Нікому це не вигідно! Просто деякі категорії громадян вимушені туди виходити. Створіть нормальні умови для життя людей, як було колись, і не буде тих всіх мітингів, навіть за гроші, бо ніхто не захоче мерзнути за копійки. Але не дивлячись на різке погіршення умов проживання, західна частина країни це продовжує підтримувати. Їм же теж не вигідно, але чому?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus