USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заставу за Лукаш в 5 мільйонів вніс нардеп Опозиційного блоку

7 Листопада 2015 08:00
Народний депутат України від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський вніс заставу за колишнього міністра юстиції України Олену Лукаш. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Facebook екс-заступника глави АП Андрія Портнова.

«Внесено заставу. Вимагаємо негайно виконати рішення суду і звільнити Олену Лукаш з-під варти. Величезне спасибі хорошій людині Вадиму Новинському за допомогу і швидку реакцію!» - написав Портнов.

Згідно даними Генпрокуратури, Лукаш повернулася в Україну і була затримана в Києві. Датою зникнення Лукаш зазначено 28 липня 2015 року.

Прокуратура 5 листопада повідомила Лукаш про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 5 статті 191 і частиною 2 статті 366 Кримінального кодексу України за фактом заволодіння в період перебування на посаді міністра юстиції коштами державного бюджету в розмірі 2,5 мільйона гривень та вчиненні службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки.

Вчора Печерський районний суд Києва обрав для екс-міністра юстиції запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 5 мільйонів 116 тисяч гривень.

Залог внесён. Требуем немедленно выполнить решение суда и освободить Елену Лукаш из под стражи.Огромное спасибо хороше...

Posted by Андрей Портнов on 6 ноября 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 7 Листопада 2015 09:25
Фу ганьба Пораженку Самий нікчемний і боягузливий недопрезидент в історії України.Навіть Яника переплюнув
Беня Показати IP 7 Листопада 2015 11:53
І шо? Бізнес і нічо кромє бізнеса?
Лол Показати IP 7 Листопада 2015 17:14
И ему не жалко этих денег на это существо? Я бы лучше новый мерин купил

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus