USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Завтра - екстрене засідання Верховної Ради. ОНОВЛЕНО

1 Березня 2014 18:19
Завтра, 2 березня, о 10.00 відбудеться пленарне засідання Верховної Ради України.

Про це повідомили у прес-службі парламенту, - інформує "УНІАН ".

На завтрашньому засіданні Верховної Ради України може вирішуватися питання ведення надзвичайного чи військового стану в України.

Про це у коментарі УНІАН сказав віце-спікер парламенту Руслан Кошулинський.

Він зазначив, що у разі, якщо РНБО ухвалить рішення «про застосування якогось стану: надзвичайного чи в військового, відповідно, це потрібно буде вирішувати і підтримувати або не підтримувати в сесійній залі».
«Те, що зараз відбувається, це вже не просто анексія, це вже втручання, це - збройні сили», - наголосив Кошулинський.

Віце-спікер зауважив, що РНБО проводить зараз своє засідання,«постійно практично», а також постійно надходять доповіді із областей щодо подій на місцях.

«Зараз вже не рішення Верховної Ради, зараз є Головнокомандувач, виконуючий обов’язки Президента, - він ухвалює рішення, він говорить про застосування якихось дій, а Верховна Рада підтримує або не підтримує це», - сказав віце-спікер.

Водночас, відповідаючи на запитання, чому парламент збереться лише завтра, а не вже сьогодні, враховуючи ситуацію в країні, віце-спікер відзначив, що депутати-мажоритарники мають роботу на своїх виборчих округах, і вони роз’їхалися «для того, щоб донести ту останню ситуацію, яка є».

«Вони просто фізично сьогодні, зараз не доїдуть», - сказав Кошулинський і додав, що засідання ВР все ж повинне мати кворум.

Він наголосив, що завтра о 10.00 засідання ВР відбудеться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
1234 Показати IP 1 Березня 2014 18:20
ДА ПОРА САМО РОЗПУСКАТИСЯ
1234 Показати IP 1 Березня 2014 18:21
....І ВСІ РАЗОМ В ЄВРОПУ
Олі Показати IP 1 Березня 2014 18:32
Всьо!!!..... всра...ся...... і як тепер людям в очі дивитися??? що б то ще придумати, щоб виправдатися перед народом?????...............
СА до Олі Показати IP 1 Березня 2014 18:33
Шлях один- в Біробіджан. А мо й Гамерика приютить.
політика Показати IP 1 Березня 2014 19:01
А чому в усіх повідомленнях, останього часу, ні де нема ні заяв ні виступів Тягнибока? Спровокував ситуацію, злякався і вср@вся!!! Ганьба!!!
Всезнайко Показати IP 1 Березня 2014 19:18
Майдануті, зливайте воду...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus