USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зеленський підтвердив, що Богдан написав заяву на звільнення

2 Серпня 2019 13:09
Президент України Володимир Зеленський підтвердив «існування заяви на звільнення» від керівника його офісу Андрія Богдана. Він сказав про це 2 серпня під час розмови з представниками ЗМІ в Івано-Франківську в рамках робочої поїздки глави держави, повідомляє Радіо Свобода.

«Ми не тримаємося за владу. Ми – всі ключові люди, які зі мною прийшли, – домовилися з самого початку, що напишемо заяви на звільнення. Якщо суспільство чи президент відчуватимуть, що та чи інша людина не може впоратися з поставленими Україною завданнями, то в будь-який момент ця людина, не тримаючись за крісло, піде у відставку», – повідомив Зеленський.

Він уточнив, що за станом на сьогодні не підписував заяву на звільнення Андрія Богдана.

Також президент додав, що за потреби може «показати суспільству» всі заяви на звільнення від членів його команди.

1 серпня низка ЗМІ поширила світлину заяви Андрія Богдана про відставку з посади голови Офісу президента.

«Прошу звільнити мене з займаної посади за власним бажанням з моменту бажання», – йдеться в документі, фото якого оприлюднили ЗМІ.

Заступник голови офісу президента Руслан Рябошапка пізніше заперечив, що голова ОП Андрій Богдан подав заяву про відставку. А голова президентської партії «Слуга народу» Дмитро Разумков стверджував, що йому нічого не відомо про нібито відставку Андрія Богдана з посади голови Офісу президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Голова Показати IP 2 Серпня 2019 13:21
Нічого не поняв
? до Голова Показати IP 2 Серпня 2019 14:08
Дивно,що ти нічого ще не ,,поняв,, до цього часу.
дупа до Голова Показати IP 2 Серпня 2019 14:47
ти впевнена ,що ти голова?
Мда Показати IP 2 Серпня 2019 14:04
Цирк цирком... З моменту бажання))) то давайте всі хто працює відразу пишуть такі заяви))) І відповідальності потім нуль. Ну а що? Не впорався з поставлено задачею. Бачите йому навіть 20 млн вбитих єнотів будло мало.
Навуходоносор Показати IP 2 Серпня 2019 15:54
Коменти неонеандертальців...Можна тільки уявити, як спілкуються такі особи із своїми сородичами, якщо в інеті головне для них - в черговий раз крякнути, перепрошую, слово "дупа".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus