USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Звільнений через хабарі голова РДА повернеться до роботи

12 Жовтня 2012 10:35
У справі колишнього голови Ратнівської райдержадміністрації Валерія Трикоша (на фото), якого правоохоронці звинуватили в хабарництві, вже «все в порядку». Найближчим часом він повернеться до роботи в обласному апараті виконавчої влади.

Про це 11 жовтня розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

З його слів, нині у справі Валерія Трикоша «все в порядку». І, оскільки екс-посадовець - досвідчений фахівець, губернатор збирається віднайти йому нову роботу. Мовляв, такими кадрами не можна «розкидатися».

Нагадаємо, за версією МВС, голова Ратнівської РДА, депутат облради Валерій Трикош вимагав від приватної особи хабара обсягом 50 тисяч доларів за виділення земельної ділянки площею 2 гектари для ведення сільського господарства. Голову РДА затримали під час отримання частини хабара обсягом 25 тисяч доларів.

А вже 17 травня Янукович звільнив Трикоша з посади голови Ратнівської РДА за порушення присяги держслужбовця.

До слова, пригадав Клімчук і про те, що до роботи повернувся начальник регіонального управління Держекоінспеції Анатолій Гетьманчук, якого теж звинувачували у хабарництві, але справу закрили через відсутність складу злочину.

А насамкінець губернатор зауважив, що «все нормально відбувається» у розгляді справи, яку порушили щодо депутата Луцької райради, начальника відділу освіти РДА Миколи Тарасенка, якому інкримінують службову недбалість, в результаті якої державі заподіяно збитки обсягом 117,6 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Галя Показати IP 12 Жовтня 2012 10:45
А, оскільки, досвідчений фахівець, то треба його взяти в обласний апарат виконавчої влади, щоб всіх навчив як брати хабарі і щоб нікому нічого за це не було. А як же це все Президенту пояснять, він же його з роботи зняв. Ото тепер хтось інший повинен залишити свою посаду за те, що такого досвідченого фахівця обкакав.
да Показати IP 12 Жовтня 2012 11:11
усіх бандитів, які працюють на Б. П. повернуть, бо ті, хто прийшов після них не дають такого прибутку у кишені чесних очільників області
Чеширский Кот Показати IP 12 Жовтня 2012 11:21
Опытного взяточника нельзя оставлять без работы, может квалификацию потерять. :))))))))
Григорій Іванович Показати IP 12 Жовтня 2012 12:38
губернатор збирається віднайти йому нову роботу. Мовляв, такими кадрами не можна «розкидатися».-- Звичайно, бажано консультантом по " фінансам"
фінал наближається Показати IP 12 Жовтня 2012 12:53
Усі потуги Клімчука показати себе завжди зводились до однієї сутності - брати в апарат "досвідчених" фахівців і з їх допомогою якомога більше вкрасти. Скільки їх було впродовж його двох неповних каденцій так званого губернаторства, порахувати складно, як складно порахувати в бродячого собаки кількість блох. Є сподівання, що рідна Волинь вже найближчим часом позбудеться цього хамелеона, і позбудеться назавжди. Можливо, і не без ускладнень подальшої його долі.
Коту Показати IP 12 Жовтня 2012 14:23
Коммент как всегда меткий - что выстрел!
Чеширский Кот до Коту Показати IP 12 Жовтня 2012 14:57
Спасибо. Коту приятно, когда его по шерсти.
Г А Й К А Показати IP 12 Жовтня 2012 14:34
А я ось схвалюю рішення Волинського губернатора. Це досить мудро. Він є досить прозорливим... Я памятаю, колись Володимир Войнович писав в "...Солдаті Чонкіні", як "Председатель Голубев живо интересовался у человека, который давеча вернулся из тюрьмы, какие там тамошние правила...и тот ему красноречиво рассказывал".
Ліда Показати IP 12 Жовтня 2012 14:46
Оце багатенький Буратіно
пр Показати IP 12 Жовтня 2012 14:58
Клим служит ПРЕЗИДЕНТУ!
знающий Показати IP 12 Жовтня 2012 16:01
хай пан Клим розповість за якою схемою він працював коли був послом, а тепер цю схему він тепер хоче на Волині реалізувати
Саша Показати IP 12 Жовтня 2012 20:09
«все в порядку» - це означає що обвинувачений невинний? Чи - що у прокуратури до обвинуваченого немає претензії?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus