USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Екс-голова РДА на Волині оскаржує рішення суду проти газети

15 Грудня 2014 13:46
Екс-голова Володимир-Волинської РДА Володимир Савчук оскаржує в апеляційному суді Волинської області рішення Володимир-Волинського суду за позовом до газети «Місто вечірнє» про захист своєї честі, гідності та ділової репутації.

Нагадаємо, в кінці листопада Володимир Савчук програв позов проти газети. А подав він у суд на газету через те, що в ній було опубліковано дві статті, присвячених його діяльності на посаді голови правління ВАТ «Родючість». В них йшлося про те, як він занедбав підприємство, не виплачував дивіденди акціонерам товариства та нетактовно до них ставився, нібито, називаючи їх баластом.

Відомості про оскарження рішення суду першої інстанції внесені до Єдиного реєстру судових рішень, але дата апеляційного розгляду ще не призначена.

Нагадаємо, за час керівництва районом він встиг опинитися в епіцентрі кількох скандалів. Один з них - саботування проведення фестивалю-реквієму «Коровай-сузір’я», приуроченого загиблим Героям Небесної Сотні і полеглим у зоні АТО солдатам. За таке байдуже ставлення до пам’яті полеглих Героїв, громадські активісти навіть наділи Володимиру Савчуку сміттєве відро на голову.

Другим скандалом сталабійка між паном Савчуком та заступником голови Володимир-Волинської районної ради Павлом Карпюком. Спочатку голова РДА намагався вдати з себе жертву побиття, але як свідчить протилежна сторона - він сам затіяв бійку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
народ Показати IP 15 Грудня 2014 15:15
гроші потрачені на фестиваль краще б дали родинам загиблих, на біді яких так сильно полюбляють піаритись так звані громадські активісти.
Савчуку до народ Показати IP 15 Грудня 2014 15:50
Гроші то якраз від фестивалю і отримала і на АТО потратили. А ти скільки дав? А чого твій син на джипі їздить, а не в АТО?
з княжого Показати IP 15 Грудня 2014 15:19
а що бульварна газетка боїться апеляції?
до з княжого до з княжого Показати IP 15 Грудня 2014 17:05
ясно, що боюсь.А раптом не вигорить.Що мені тоді робити? Далі судитися? Чи здаватися?
Анонім Показати IP 16 Грудня 2014 08:27
В АТО нехай їде з сином! !! Там справедливості доб'ється! Патріоти ..
З міста Показати IP 16 Грудня 2014 10:23
Таке враження, що декому дуже вигідна війна: на ній можна піаритися, збільшувати тиражі, показувати хто більше любить армію. Люди, зупиніться!!! В країні справжня війна, а ви займаєтеся мишиною вознею. Савчук вдає ображеного, а та газета робить собі піар. Журналісти та редактор повстидалися б використовувати різні фестивалі, вечори памяті на свою користь. Невже сьогодні важко розставити пріорітети в ЗМІ??? Кілька разів бачила примірники газети, про яку іде мова: враження таке, ніби її використовують для захоплення влади певні політсили. Про "люстраторів" - сторінка, а про приїзд хлопців з полону - заміточка. Відчутні акценти... На жаль...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus