USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому варто придбати квартиру в ЖБ «Липинський»*

1 Серпня 2017 09:00
Спорудження ЖБ «Липинський» розпочалося тільки минулого року, а вже до кінця 2017-го заплановано здати в експлуатацію першу чергу будівництва. Загалом будівництво багатоповерхового будинку поділено на три черги. Новобудова матиме чотири секції, які вмістять 100 просторих квартир.

«Купуючи квартиру в нашому житловому будинку, клієнт отримає не тільки стіни та підлогу, а й низку вагомих переваг: зокрема, прекрасні краєвиди, адже це рекреаційна зона, Теремнівські ставки, інфраструктуру, тут поряд дитячий садочок, школа, лікарня, супермаркет тощо.

Є люди, які бажають на свій власний розсуд облаштувати квартиру, і в нас є можливість перепланування. Також ми використовуємо тільки якісні матеріали, залучаємо працю тільки досвідчених спеціалістів та організацій. Будуємо не просто, щоб збудувати й отримати разову додаткову вигоду. Ми хочемо, щоб від цього проекту задоволення, як моральне, так і матеріальне, отримали всі – і ми, і наші клієнти», – акцентувала представник замовника будівництва в напрямку продажу Тетяна Проноза.
Які ще переваги має ЖБ «Липинський», що суттєво вирізняють його серед інших житлових комплексів у місті?

Енергоефективність

Житловий будинок «Липинський» споруджують із екологічно чистих матеріалів і відповідно до сучасних енергоефективних технологій. Так, фасад утеплюють мінераловатною плитою товщиною 120 мм, стіни всередині оздоблюють сучасною гіпсовою штукатуркою, що дозволить мешканцям у майбутньому майже відразу клеїти шпалери або фарбувати стіни, а покрівлю облаштовують ПВХ-мембранами.
Як підкреслює підрядник із оздоблювальних робіт із ПП «Форест-Україна» Роман Олійник, мало хто в Луцьку застосовує цю нову технологію, яка дозволяє покрівлі «дихати», відпускати пар і не пропускати вологу.
«Перше, що важливо, – це енергоефективність. На це робить акцент і держава, і забудовник», – зауважив підрядник і повідомив, що під час здачі об’єкта в експлуатацію його перевірятимуть тепловізорами, аби власники квартир змогли переконатися в якості виконаних робіт.

До слова, саме завдяки відповідності будівництва енергоефективним нормам мешканці ЖБ «Липинський» зможуть зекономити на опалюванні, оскільки в опалювальний сезон потрібно буде спалювати меншу кількість газу.

Енергоефективність будинку забезпечуватиметься також завдяки енергозберігальним вікнам зі шестикамерного польського профілю та двокамерного 42-міліметрового склопакету. Завдяки такому поєднанню вікна та вітражі будинку виконуватимуть ту ж функцію, що й фасад, стосовно енергоощадності.
«Ми собі ставимо за ціль продавати хороші, якісні речі. Від дешевого сегменту ми в принципі відмовилися, і дуже приємно, що з ЖБ «Липинський» наші цілі співпали, адже нам поставили задачу зробити максимально теплий фасад і максимально теплі вікна», – зазначає представник компанії «Віконний стандарт» Дмитро Морозюк і підкреслює, що, оскільки продукція відповідає європейським нормам, вікна прослужать мінімум 45–50 років.
Система опалення

За словами директора ПП «Бош-Тепло» Сергія Шкоди, підприємство якого виступає підрядником із сантехнічних робіт, ЖБ «Липинський» буде забезпечений системою опалення найвищого рівня.
«У цьому будинку будуть встановлені двоконтурні котли «Bosch», високої якості, економічні та практичні, радіатори опалення, теплі підлоги – все так, як люди роблять для себе вдома. Окрім того, ми враховуємо побажання кожного клієнта, наприклад, на стадії будівництва робитимемо теплі підлоги», – відзначив Сергій Шкода та додав, що на всі роботи, а також котли діятиме гарантія терміном на два роки, крім того, підприємство обслуговуватиме систему опалення й у подальшому.
Інфраструктура

Як і належить житловому будинку генеральний план спорудження «Липинського» передбачає розміщення на його території дитячих і спортивних майданчиків, місць для відпочинку, а перший поверх споруди відведуть під приміщення комерційного призначення, наприклад магазини, кафе, салони краси. Також згідно з нормами, будинок буде забезпечений автостоянкою – на 70 паркомісць.
«Хоча будинок багатоповерховий, він гармонійно вписується в наявну малоповерхову забудову», – акцентує головний проектувальник Ростислав Куницький і зазначає, що вигідним є навіть саме розташування житлового будинку – біля зупинок громадського транспорту, неподалік медичних і навчальних закладів.
Вигідні кредитні умови

Продаж квартир у ЖБ «Липинський» уже активно стартував. Для тих, хто, своєю чергою, не має змоги оплатити вартість житла одноразовим внеском, «Кредобанк», із яким співпрацює інвестор, пропонує кредити із найнижчими відсотковими ставками у гривневому еквіваленті в регіоні.

«Багато клієнтів хочуть отримати житло в Луцьку чи приміській зоні з гарною інфраструктурою, з сучасним опаленням, із сучасними технологіями, зокрема, що стосується енергозберігання. Ми пропонуємо нашим клієнтам придбати гарне та якісне житло», – сказала регіональний директор «Кредобанку» Катерина Фурманюк.
Відзначимо, що «Кредобанк» має найнижчу відсоткову ставку і найдовший термін кредитування (максимум 20 років). Участь позичальника зводиться до первинного внеску, що становить 30 % від вартості житла, інші 70 % розбиваються на певний термін кредитування.
Співпраця з клієнтами

Лучанин Віктор Витвицький, який придбав однокімнатну квартиру в житловому будинку для своєї доньки ще в березні цього року, зізнався, що перед купівлею, звичайно ж, ознайомився з пропозиціями інших забудовників, детально вивчив усі документи щодо правомірності розпочатого будівництва та оцінив спроможність інвестора завершити будівництво.
Можливість переглянути усю документацію стосовно будівництва надає сам інвестор. «Для наших потенційних покупців ми надаємо для ознайомлення весь пакет необхідних документів. Це документи на землю, дозвільна документація, декларація про початок будівельних робіт, проектна документація, технічний план тощо», – розповіла юрист житлової компанії «Липинський» Вікторія Борисова.
Окрім улагодження юридичних питань при купівлі житла, Віктор Витвицький відзначив важливість розташування будинку і додав, що його вразив також підхід до будівництва, зокрема міцність фундаменту та товщина стін.

«По суті це вже буде готова квартира, а не квадратні метри, куди потрібно ще вкладати незрозуміло скільки грошей», – акцентував чоловік.
Насамкінець підкреслимо, що житловий будинок «Липинський» не тільки матиме усю можливу інфраструктуру, а й буде надійним і безпечним, адже під час його будівництва враховуються всі європейські норми та побажання майбутніх мешканців.

За довідками можна звертатися у відділ продажу: с. Липини Луцького району, на розі вулиць Теремнівська м. Луцьк – Січових Стрільців с. Липини, тел.: 050 714 48 48, 096 381 43 81. Деталі: липинський.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Серпня 2017 15:17
На Українську зарплату? не смішіть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus