USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де шукатимуть додаткові місця для луцьких ДНЗ

3 Грудня 2015 11:54
Використовувати кошти забудовників для будівництва нових дитячих садків у Луцьку радять претенденту на посаду заступника міського голови.

Про це йшлося під час першої сесії Луцької міської ради 3 грудня.

Депутат Ігор Поліщук поцікавився, чи розглядається варіант побудови нових ДНЗ, завдяки внескам забудовників в інфраструктуру. До прикладу, він пропонував укладати з забудовниками інвестиційні договори. Депутат наголосив, що у місті існує проблема з кількістю місць у дитячих садках.

Кандидат на посаду заступника міського голови Богдан Гончарук відповів, що це цікава пропозиція, яку варто обговорити. Наразі, з його слів. конкретні кроки повинні бути здійснені в напрямку профілювання ДНЗ на вулиці Декабристів (150 додаткових місць), ДНЗ №20 по проспекту Соборності (розширення на 50 додаткових місць) та розробку проектно-кошторисної документації на ДНЗ на вулиці Дубнівській.

Він зазначив, що готовий обговорити питання участі забудовників та використання їх коштів для розбудови міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанин Показати IP 3 Грудня 2015 11:59
А чого забули про Монаду, там колись був дитячий садок
ВАСЯ Показати IP 3 Грудня 2015 12:05
А ПОВЕРНУТИ ВСІ САДОЧКИ ЯКІ ПОПРОДАВАЛИ ЗА КОПІЙКИ ..СЛАБО..А ТО ТІЛЬКІ БЛА-БЛА . ДАЙТЕ НАМ БАБЛА
Лучанин Показати IP 3 Грудня 2015 13:03
Багатоповерхівки ростуть як гриби, а для садочків місця нема..
1125 Показати IP 3 Грудня 2015 14:42
Згідно генплану ДДЗ передбачені на певну кількість населення. Будують їх окремо або на 1 поверхах багатоповерхівок... Упр.освіти! Звільніть від своєї присутності садочок !!!
Стрийо Показати IP 3 Грудня 2015 20:54
Дуже слушна думка, хоча б тому, що активна житлова забудова міста створює велике навантаження на соціальну інфрастуктуру районів такої забудови, бо дітям новоселів потрібно ходити в дитячі садки і школи, а таких нових закладів ніхто не будує. Забудовники робити це добровільно теж не зацікавлені, бо прибутку від цього не отримаєш. Тому варіант з використання їх внесків на розвитку інфраструктури виглядає оптимальним.
User Показати IP 8 Грудня 2015 01:17
Як дитсадок - так коштів побудувати немає. А як церкву - так запросто. І земельна ділянка швидко знаходиться в хорошому місці, і гроші без проблем виділяються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus