USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ФСТ «Спартак» орендуватиме приміщення у спорткомплексі, який став власністю Луцька

1 Серпня 2018 22:26
Надати погодження на укладення попереднього договору з ФСТ «Спартак» про наступне укладення договору оренди приміщень вирішили у виконкомі.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 1 серпня.

Члени виконкому підтримали проект рішення про надання погодження на укладення попереднього договору про наступне укладання договору оренди нерухомого майна.

Як пояснив директор департаменту сім’ї, молоді та спорту міськради Олексій Веремійчик, приміщення ФСТ «Спартак» буде використовуватися для потреб ДЮСШ №3. Обидві організації зможуть спільно проводити заходи, здійснювати діяльність та користуватися інвентарем, яке нині має ФСТ «Спартак».

Суть договору полягає в тому, що для ФСТ «Спартак», яке було власником будівлі, нададуть декілька приміщень, де розміщуватиметься лише керівництво, а діти, з якими займаються тренери, зможуть долучатися до заходів, які організовує ФСТ «Спартак». Йдеться про оренду лише двох кімнат площею до 30 метрів квадратних. Кошти, які з міського бюджету сплачують за об’єкт, у майбутньому частково використовуватимуться на розвиток спорту.

Отже, пропонують погодити укладення попереднього договору про наступне укладання договору оренди нерухомого майна за адресою: Луцьк, вул. Глушець, 20 (при умові набуття права комунальної власності територіальної громади Луцька на нежитлові приміщення спорткомплексу «Спартак» загальною площею 1838,5 метра квадратного, розташовані за адресою: Луцьк, вул. Глушець, 20), між КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 3 Луцької міської ради» та Волинською обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».

Директора КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 3 Луцької міської ради» Геннадія Боровського уповноважують укласти попередній договір оренди нежитлових приміщень за вказаною адресою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus