USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Кабмін передав лікарню залізничників у власність громади Волинської області

9 Вересня 2015 13:27
Лікарню залізничників у Ковелі передали у спільну власність територіальних громад Волинської області. завдяки відповідному розпорядженню Кабміну.

Про це йдеться на сайті відомства.

Так, у розпорядженні Кабінету міністрів України від 26 серпня 2015 р. № 887-р йдеться про передачу цілісних майнових комплексів державних закладів охорони здоров’я у

власність (спільну власність) територіальних громад. Зокрема, серед 15 зазначених об’єктів є і “Вузлова лікарня станції Ковель ДТГО “Львівська залізниця”.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Ковельська вузлова лікарня, яка обслуговує волинських залізничників, цьогоріч переводиться на фінансування з місцевого бюджету. Однак грошей на її обслуговування в міському бюджеті, як і в обласному, - немає. І що робити із закладом, де майже 300 людей працюючого персоналу і обслуговується декілька тисяч волинян за страховою системою, нині не знає ніхто.

Також на сайті йшлось про те, що на «проблемну» лікарню Ковеля чекають зміни. Її таки переоформлять із державної власності на комунальну, а далі можуть реорганізувати.

16-го квітня 2015 року обласна рада своїм рішенням задекларувала готовність прийняти це майно від держави. На неї Міністерство транспорту та зв’язку України виділяє цього року 9 мільйонів гривень, ще 2 мільйони гривень шукатимуть на місцевому рівні, аби вона належно функціонувала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
В.М.Шворак Показати IP 9 Вересня 2015 14:34
" І що робити із закладом, де майже 300 людей працюючого персоналу і обслуговується декілька тисяч волинян за страховою системою, нині не знає ніхто." Через рік,навіть раніше узнаєте всі ,- що людей скоротили , матеріальні цінності розікрали, приміщення привели у непридатність . В цілому все готове до безкоштовної " ПРИХВАТИЗАЦІЇ " потрібним особам ....!!!! Так було з територіями військових частин Ковеля ,з госпіталем, з крохмальним заводом, меблевою фабрикою та ін.
Переляканий читач Показати IP 9 Вересня 2015 16:41
ЖУРНАЛІСТИ!!!!!!! "спільна власність територіальних громад Волинської області" - це обласна комунальна власність .
Ковельчанин Показати IP 9 Вересня 2015 18:59
Дерибан . Розграбують все.Приклад - залізнична міліція,дитячі садки,стадіон ""Локомотив"",військовий госпіталь...Досвід господарювання є величезний.От тільки відповідати за таке господарювання нікому.
До зоо медиків і де Показати IP 9 Вересня 2015 22:36
Це Вам подяка від гУНЧИКА,кОЗАКА,кІНДЕРА,кОШАРУКА ,кулі в лоб і пЄЦІ.ХТО НЕ СКАЧЕ ТОЙ МОСКАЛЬ, ДЕ ВИ РОЗВОДІЛИ.МОВЧІТЬ ДАЛІ ,ГАЗ 7200ГР.
ку Показати IP 9 Вересня 2015 23:11
СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus