USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучан непокоять аварійні балкони

30 Вересня 2015 13:52
Для того, щоб не допустити випадків травматизму, обстежити аварійні декоративні елементи будівель закликають у міськраді.

Із запитом до міського голови під час 78 сесії міськради 30 вересня звернувся депутат Юрій Вега.

З його слів, мешканці будинку № 25 на вулиці Винниченка звернулися щодо аварійного декоративного балкончика над проїздом до будівлі виконавчої служби, на якому є великі тріщини та стирчить арматура.

Депутат зауважив, що у місті є чимало таких елементів декору, що потребують ремонту. Він просив міського голову видати розпорядження про негайне обстеження таких речей, щоб на рівні департаменту ЖКГ вжити заходів з ремонту, адже подібні аварійні декоративні елементи можуть призвести до травматизму лучан.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
галя Показати IP 30 Вересня 2015 22:46
Щось бідненько в тих депутатів з адресами дірявих балконів! Бачать тільки на потрібних адресах? А ще є антени на димарях!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus