USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тріснутий пам’ятник у Ковелі відремонтує підрядник

20 Червня 2017 10:42
Тему тріснутого пам’ятника на бульварі Лесі Українки у Ковелі порушили на комісії Ковельської міської ради. А виникла вона тому, що ще у квітні пам’ятник висотою 6 метрів, виготовлений із нержавіючої сталі, матеріал для постаменту – бетон, обкладений гранітними плитами, вкрився тріщинами.

До слова, встановлення пам’ятника, який мешканці Ковеля чекали майже двадцять років, профінансував депутат Верховної Ради України Степан Івахів та його благодійний фонд «Патріоти Волині». Це був подарунок нардепа місту Ковелю. Ні місцева влада, ані сам меценат не озвучували громадськості вартість всіх робіт. Проте через рік пам'ятник покрився тріщинами.

Як повідомляє «Район.Ковель», мер Ковеля Олег Кіндер обіцяв, що постамент відремонтують. І під час засідання комісії начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук повідомив, що підрядником виступало комунальне підприємство «Добробут». І за його кошт будуть зроблені роботи з відновлення пам’ятника.

«Саме головне, щоб не спішили, бо знову поспішите і знову те саме буде. Краще зробіть його якісно», – застерегла секретар міської ради Віра Федосюк.

«Вирішили, як технічно його зробити. Тільки до Дня міста, просто не хочемо спішити. Уже після святкування будемо робити цю роботу, і лист на комунальне підприємство «Добробут» уже направлено», – доповів Андрій Стернічук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus