USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Центр зайнятості зобов’язали повернути приміщення луцького дитсадка

15 Листопада 2016 16:04
Луцька місцева прокуратура виграла суд, рішенням якого центр зайнятості зобов’язали повернути місту приміщення дошкільного закладу №23 у Луцьку балансовою вартістю понад 6 мільйонів гривень.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, Луцька місцева прокуратура звернулася до суду із позовом до Луцького міського голови, виконавчого комітету Луцької міської ради та міського центру зайнятості, аби визнати недійсним і скасувати розпорядження міського голови, а також рішення виконкому про затвердження цього розпорядження і зобов’язати центр зайнятості повернути приміщення дошкільного закладу №23 у Луцьку балансовою вартістю понад 6 мільйонів гривень міській раді.

У часи, коли в обласному центрі Волині народжувалося мало діток, розпорядженням Луцького міського голови приміщення дитячого садочка на вулиці Ярощука передали центру зайнятості.

Відтак, попри вимоги законодавства про освіту, об’єкт почав використовуватися не за цільовим призначенням. Передаючи ж його іншому користувачу, міський голова та виконавчий комітет Луцької міської ради перевищили межі встановленої компетенції.

Ухвалою господарського суду Волинської області затверджено мирову угоду у цій справі, згідно з якою Луцький міський центр зайнятості зобов’язався протягом одного року передати приміщення дошкільного закладу міській раді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus