USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку капітально ремонтуватимуть ліфти

16 Грудня 2015 13:22
Капітальний ремонт ліфтів у багатоповерхівці планують профінансувати з міського бюджету.

Про це стало відомо під час засідання виконкому Луцької міської ради 16 грудня.

Як повідомив директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький, йдеться про капітальний ремонт ліфтів у житловому будинку на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, 6 за кошти міського бюджету.

Член виконкому Олег Бондарук запитав, чи існує програма модернізації ліфтів у луцьких багатоповерхівках.

Іван Кубіцький відповів, що існує програма капітального ремонту житлового фонду, одним із пунктів якої є капремонт ліфтів – він визначений через 25 років після початку експлуатації.

До переліку об’єктів, в яких мали бути проведені роботи у рамках програми, включені будинки, які обслуговує ЛК ЖЕК №8 ЖБК, в тому числі і будинок №6 на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів.

Наразі в будинку утворили об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Інтер», однак роботи з капітального ремонту вказаного ліфта, відповідно до затвердженого графіка, необхідно було провести ще до моменту створення та передачі будинку на баланс ОСББ.

Члени виконкому підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ух Показати IP 16 Грудня 2015 13:36
створили Осбб то хай ремонтують за власні кошти.
Сергій Показати IP 16 Грудня 2015 15:03
Ремонтувати по программі - то ремонтують,але за це виставляють 554 гривні з однокімнатної квартири на оплату ( як на вул, Кравчука 22 - виставили рахунок у квитанції за червень місяць під виглядом "Ремоньний фонд") і жодних документів надати не можуть. і не хочуть!!! На письмові запити Міський обчислювальний центр перенаправляє до жеку №8, ЖЕК №8 - до Міськради, а Міськ рада МОВЧИТЬ (хоча листи направленні на Ім"я Кубицького), Жодних зборів на рахунок ремонту лівтів не проводять з мешканцями - а що приймають, то тільки самі знають! А ЗА ЦЕ ПЛАТИ МЕШКАНЦЯМ, які ніякого ОСББ не створювали .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus