USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Кіоски «європейського типу» хочуть бачити у Луцьку

28 Січня 2015 12:46
Чи існує типовий проект вигляду тимчасових споруд у Луцьку, цікавляться у міськраді.

З відповідним депутатським запитом до міського голови під час 69-ї сесії міськради звернувся депутат Олександр Плісецький. Запит стосувався типового проекту кіосків, торговельних павільйонів та зупинок громадського транспорту.

Зі слів депутата, виконком Одеської міськради восени затвердив типовий проект сучасного європейського кіоска та павільйона.

В міського голови Олександр Плісецький просить інформацію про наявність такого затвердженого проекту кіосків та зупинок у Луцьку. Він цікавиться, чи існує окремий підхід до їхнього вигляду у старій частині міста, чи тимчасові споруди встановлюють «хто як захоче».

Депутат нагадав, що виконком торік дав дозвіл на встановлення приблизно сотні тимчасових споруд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
СПД Показати IP 28 Січня 2015 14:13
Саш, ну яку ти несеш х... В країні війна. Виторги впали в нуль, а ти хочеш змусити підприємців викинути останнє, на залізяки певного естетичного і затвердженого виду? Блін, ну це всерівно, аби ми вимагали, аби твої Волинські оголошення були обов*язково в глянці, бо газетний папір псує волинську естетику рекламної продукції. Я розумію, що вибори на носі, і попіаритись на такій безпечній темі можна, але май совість.
Анонім Показати IP 28 Січня 2015 15:06
Зупинки - явно не на часі, зараз проблема інша - вижити. А понести додатково витрати , та ще й з чужої кишені - легко говорити....Хіба у Саші є вже готова структура , роботу для якої , він починає лобіювати.... Це так схоже на наші реалії...
НЕЛУЧАНИН Показати IP 28 Січня 2015 16:01
а що, у Європі є кіоски ? може на них ще "Союзпечать" написано ?
НЕЛУЧАНИН Показати IP 28 Січня 2015 16:04
вже на Львівській ставили зупинку еуропейського типу, яка людину забила. вибийте спочатку з голови свою тупість. потім будете щось пропонувати, пане дупутат

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus