USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку призупинили будівництво торгового центру

19 Червня 2015 11:47
По проспекту Молоді, 6 Б у Луцьку планують звести торговий центр. Згідно з проектом, роботи ведуться з 2009 року і мають завершитися у грудні 2015 року. Однак досі там стоять лише загороджені металеві конструкції, підготовлені для будівництва.

Майбутній торговий центр займає площу – 1350 метрів квадратних, але натяку на будівництво немає, все заросло бур`яном, - інформує Район.Луцьк.

Як розповів мешканець прилеглого будинку Олександр, ці конструкції там вже давно. Але початку робіт вони не бачать.

«Ще з 2009 року тут розпочинали щось будувати. Ми знали, що має бути торговий центр чи супермаркет. Але роботи припинилися. І наразі ніхто і нічого тут не будує», - розповів він.

Охоронець об`єкту, який відмовився називати своє ім`я, розповів дещо з історії будівництва ТЦ.

«Раніше тут не було охорони. І місцева гопота почала розкручувати конструкції та здавати на металобрухт. Тому мене й найняли», - каже він і стверджує, що будівництво відбувається, але дуже повільно. Мовляв, у забудовника зараз не найкращі часи.

Замовник будівництва Олександр Овчарук підтверджує, що будівництво закінчили б вже давно, якби були кошти.

«Як ми отримуємо гроші, відразу ж вкладаємо їх у будівництво. Чи закінчимо до кінця року, як планували, невідомо. Ви ж бачите, що відбувається у країні», - підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Степан Бандера Показати IP 19 Червня 2015 11:56
Зрізати це страхіття і зробити сквер. Слабо депутатам, чи на цьому мільйонів не навариш?
анонімус Показати IP 19 Червня 2015 11:59
больше магазинов БОЛЬШЕ! БЕЙ ЕЩЕ, ЗОЛОТАЯ АНТИЛОПА
Катерина Показати IP 19 Червня 2015 13:28
Хто б ще на Володимирську прийшов. Там взагалі будують БЕЗ ДОКУМЕНТІВ будинок на 9 поверхів! Причому на артезіанській скважині. Що ви лучани пити будете? Але кого це цікавить7
По сусідству Показати IP 19 Червня 2015 14:18
Роботи там не ведуться вже років із 10. Щоденно йду поряд на роботу.
Жанна Показати IP 19 Червня 2015 16:56
Скільки раз чую новини про забудову торгових центрів, стільки раз думаю - скільки їх треба,щоб одягнути і накормити Луцьк???? !!! Ну немає іншого бізнесу - тільки торгівля...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus