USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку з’явиться п’ятиповерхівка у садибній зоні

8 Грудня 2016 16:14
Надати містобудівні умови для будівництва п’ятиповерхового будинку на ділянці, призначеної для садибної забудови, вирішили у виконкомі.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 8 грудня.

Як повідомила виконувач обов’язків начальника управління містобудування та архітектури Антоніна Лохманова, враховуючи клопотання громадянки Марії Миколів, управління підготувало проект рішення «Про надання містобудівних умов та обмежень на будівництво багатоквартирного житлового будинку на вулиці Супутника, 2-а у Луцьку». Відповідно до плану зонування території Луцька територія, де розміщена земельна є зоною садибної забудови. В допустимих видах використання ділянки при проходженні зонального походження можливе будівництво до п’яти поверхів.

Член виконкому Олег Бондарук поцікавився, чи розраховували навантаження на багатоповерховий будинок (щодо водопостачання, каналізації, електропостачання), зважаючи на те, що будинок зводитимуть у зоні садибної забудови.

Антоніна Лохманова відповіла, що будинок на 32 квартири може бути внесений до плану кварталу.

Звертали увагу члени виконкому також на відсутність місця для забезпечення будинку паркувальними місцями. Так, паркомісця можуть бути розміщені лише на сусідній ділянці, і навіть у цьому разі, їхня кількість буде недостатньою для забезпечення виконання державних будівельних норм, а місця для смітників будуть розташовані просто під вікнами мешканців. Депутат міськради Костянтин Петрочук повідомляв, що ділянку для паркомісць пропонували забезпечити за рахунок одного з під’їздів будинку.

Попри усі зауваження, члени виконкому підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Добрий Показати IP 8 Грудня 2016 16:30
Скiльки заплатили? Бо менi на власнiй дiлянцi гараж не дають побудувати!!!!!!!!
Ахмед до Добрий Показати IP 8 Грудня 2016 18:00
А ви ще в них дозволу питаєте? Якщо це ваша приватна земля будуйте що хочете а їх посилайте далеко і надовго.
ліда до Ахмед Показати IP 8 Грудня 2016 18:43
якщо присадибні ділянки там можливе утримання живності , а як дійсно санітарні норми ? недотримання закону що у верхах так і в низах ...яка Європа наш час, час моральних покидьків які думають тільки за себе
Корінний лучанин Показати IP 8 Грудня 2016 18:26
Ти не правий Ахмед!!!
волиняка Показати IP 8 Грудня 2016 18:41
гроші вирішують все, а сан зона, повітряний простір, а комунікації і всі норми ???? звичайно як дядько будує хліва то його дибають всі !!! коли вже закінчиться цей абсурд..?гроші ,гроші, гроші а ми ще дивуємося коли влада наїсться а самі !?
ДБН Показати IP 8 Грудня 2016 19:27
Управління містобудування та архітектури видає не містобудівні умови, а індульгенції на будівництво чого завгодно і як завгодно. Якщо є місцеві мешканці, які бажають боротись з цим неподобством, залиште свої координати в коментарях - залюбки надамо корисні поради та консультації.
До ДБН Показати IP 8 Грудня 2016 20:57
ДБН до До ДБН Показати IP 8 Грудня 2016 23:47
Підозріла у вас поштова адреса, як для місцевих мешканців, "які бажають боротись з цим неподобством". Ви часом не з протилежного табору?)
Саша до До ДБН Показати IP 9 Грудня 2016 10:14
Сірьож, не палися так.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus