USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Нововолинську збудують сучасний спорткомплекс

12 Липня 2016 16:42
Уже зовсім скоро жителі Нововолинська матимуть змогу займатися спортом на сучасному спортивному комплексі на базі НВК№1. Сучасний спорткомплекс збудують за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Про це повідомили у прес-службі Фонду.

Виконавчий директор Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Орест Маховський, президент ФЛАВО Володимир Рудюк та Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков підписали тристоронню угоду на будівництво спортивного комплексу у шахтарському містечку. Реалізацію проекту підтримав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», адже розвиток спорту та спортивної інфраструктури Волині – один із пріоритетних напрямків роботи Фонду.

«Торік такі спорткомплекси вже збудували у Маневичах і Камені-Каширському. В Любешові оновили легкоатлетичні бігові доріжки та реконструювали майданчики для гри у футбол і волейбол. Будівництво сучасних спортивних майданчиків з легкоатлетичним покриттям здійснили і у Ківерцях. Цьогоріч Фондом теж чимало заплановано. Окрім спорткомплексу у Нововолинську, в найближчих планах Фонду - реконструкція футбольного поля у Камені-Каширському. У трьох загальноосвітніх навчальних закладах Луцька уже будуються сучасні універсальні майданчики зі штучним покриттям», – розповідає Орест Маховський.
Підготовлений проект універсального комплексу дасть змогу усім охочим займатися спортом. Там можна опанувати чотири види спорту: легку атлетику, баскетбол, волейбол та футбол.

«Нововолинськ, я знаю, має дуже хороші традиції як в футболі, так і в легкій атлетиці, тому, думаю, сучасний стадіон дасть додатковий поштовх для розвитку цих видів спорту, а інші бачитимуть, що є такі зрушення і собі будуть підтягуватися», – переконаний президент ФЛАВО Володимир Рудюк.
На території школи вже демонтували старі спортивні споруди, днями тут розпочнеться будівництво сучасного спорткомплексу, на який так давно чекають мешканці шахтарського містечка.

«Школярі вже з нетерпінням чекають, коли зможуть розпочати тренування на новому стадіоні, – розповідає директор НВКІ-ІІІ ступенів №1-колегіум Сергій Мороз.
– Наші вихованці активно відвідують дитячо-юнацьку спортивну школу. Вже у юному віці досягають хороші результати у спорті. Зокрема учениця 10 класу Марія Стасюк є кандидатом в збірну команду України з легкої атлетики».

Нововолинський міський голова каже, що такої спортивної споруди у їхньому місті ще не було.

«Молодь хоче не те, щоб комфорту, а спорту. Спорт – це не комфорт, насамперед, а змагання. Але коли ти бачиш сучасний стадіон, відповідне покриття, тренажери, бігові доріжки, і все інше, тоді воно якось притягує та стимулює. Можливо, цей об’єкт, про який сьогодні говоримо, дасть поштовх для того, щоб ми взяли це за взірець , і ті стадіони, які в нас є, переробили на сучасні, європейські», – розповідає Віктор Сапожніков.
Вже 1 вересня школярі та місцеві зможуть перевірити якість та комфорт нового комплексу, який стане стимулом для досягнення високих результатів у спорті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus