USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ЖК «Затишний Двір» у Луцьку - міська оригінальність та заміський комфорт*

30 Березня 2017 09:00
Серед новобудов, які зводяться у Луцьку, виділяється одна. Розташована вона в затишному, елітному районі біля самого котеджного містечка на вулиці Новочерчицькій.

Планування майбутнього будинку та сама місцевість спонукала забудовників дати йому таку назву. Адже будинок, який зводять, буде загороджений, з контрольованими в’їздами, а в середині - затишний двір з дитячим майданчиком, зоною відпочинку та зеленими насадженнями.

Тихий та комфортний район, що розташований збоку гамірливих магістралей, уже надає своєму будинку безліч переваг.
як знайти
як знайти
«Затишний Двір» - житловий комплекс, при зведенні якого застосовують матеріали високої якості. Забудовник дотримується будівельних стандартів, зокрема, і норм з енергозбереження, що заслуговує окремої уваги. Адже крім комфорту - це передбачає значну економію для майбутніх мешканців.

Будинок зведений повністю з червоної цегли, яка є екологічно чистим та довговічним матеріалом. Фасад буде утеплений 12-сантиметровим шаром мінеральної вати виробництва «Technonicol». Усі вікна, у тому числі панорамні вітражі на балконах і лоджіях, – виробництва фірми Wintech з 5-ти камерним профілем та 2-х камерним енергозберігаючим склопакетом. Лоджії та балкони утеплені.
Будинок складається з одно-, дво-, трикімнатних квартир, з яких кожен зможе обрати собі житло до вподоби і матеріального становища. Площа однокімнатних квартир двох типів: 46, 48 кв. м. Двокімнатні квартири є трьох типів, площами: 66, 78 та 80 кв. м. Трикімнатні квартири: 84 кв. м.
На першому поверсі заплановані великогабаритні 2-рівневі квартири з окремим входом з вулиці, власним гаражем та особистим підвалом. Таких VIP-помешкань в ЖК «Затишний Двір» заплановано лише два.

У кожній квартирі передбачено: індивідуальну систему опалення, яку забезпечить двоконтурний парапетний газовий котел (потужністю 24 кВт), радіатори; лічильники електрики, газу та води. Буде напівсуха стяжка підлоги, штукатурка стін. Також будуть встановлені вхідні сертифіковані протипожежні двері, металопластикові енергозберігаючі вікна фірми Wintech з 5-ти камерного профілю та 2-х камерним склопакетом. Крім того, передбачена розведена електрика та підвід усіх комунікації (води, каналізації, електромережі).
Будинок запланований на два під’їзди. На першому поверсі розмістяться 24 просторі гаражі, висотою 3 метри з воротами, стяжкою підлоги, штукатуркою стін з розведеною електрикою та лічильником на світло.

У цокольному поверсі заплановані комерційні об’єкти, а також комірки, які майбутні мешканці зможуть придбати окремо.
Додатковою перевагою є індивідуальний підхід в плануванні, тобто клієнт має змогу замовити перепланування помешкання. Обидва під’їзди оформлять за оригінальним дизайнерським рішенням та облаштують ліфтами.

Територія «Затишного Двору» закритого типу, на в’їздах встановлять шлагбауми. У самому ж дворі розташують дитячий майданчик, а також проведуть озеленення згідно задуму ландшафтного дизайнера. Завдяки вдалому плануванню прибудинкової території ЖК «Затишний Двір» передбачає паркомісця в дворі будинку та за його межами.
В зоні пішохідної доступності розташована школа №13, поліклініка №3, а неподалік низка торгових закладів: зокрема гуртівня «Пакко», гіпермаркет «Нова Лінія», супермаркет «Наш Край».

Перевагою також є і хороша транспортна розв’язка, що забезпечує жителям району доїзд у різні куточки міста. Адже тут курсують маршрутки № 47, 22, 31, 3.

ЖК «Затишний Двір» постійно проводить акції на різні квартири. Нині діє акція «2- кімнатна квартира 80 м кв. – за супер ціною 690 тис. грн., з можливістю відтермінування». Кількість акційних квартир є обмеженою, а дана пропозиція почала діяти з 15.03.17р. і триватиме до 30.04.2017р.

Освітлений та розташований подалі від міського гаму, комплекс буде не лише хорошим місцем для відпочинку після важкого дня, а й чудовою оселею, де приємно проводити час з сім’єю, зростати дітям. Адже що може бути краще для родини, аніж тихий спокійний район, гарні краєвиди з вікна та безпека.
З питань придбання квартир в ЖК «Затишний Двір» звертайтеся у відділ продажу: м. Луцьк, вул. Чернишевського, 2 або ж за телефонами:(066) 789 16 16; (098) 789 16 16; (093) 749 16 16.

e-mail: Dvir@email.ua

офіційний сайт: dvir-lutsk.com.ua

сайт забудовника: alkan.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сусідка Показати IP 30 Березня 2017 11:03
Дуже незручне розташування,двора немає,школа 13 планується закриватися
лучанка до Сусідка Показати IP 30 Березня 2017 18:10
Шановна сусідка, навіщо розпускати чутки про закриття 13 школи, адже це не правда!
Ольга Показати IP 30 Березня 2017 13:44
Дуже хороший район, тихий спокійний. Мені вже подобається, що буде парковка в дворі будинку,що не у всіх комплексах це передбаченно. І взагалі я задоволена, що буду тут жити.
Вася Показати IP 30 Березня 2017 16:03
Дуже класний район. Дійсно затишний спокійний. Там проживають друзі, які задоволені. а також зручна транспортна розвязка як по місту, так і за межі. А ще по секрету скажу, порівняно дишеві ціни.
Сусід з району Показати IP 30 Березня 2017 16:41
Я вже 35 літ живу у цьому районі, мої діти ходили в 13 школу, зараз внуки вчаться. Що хочу сказати, хороший район, нормальна нова школа, кваліфіковані вчителі. І ніхто не збирається її закривати, а навпаки думають як школу розширити.
Valdis Показати IP 31 Березня 2017 15:52
Картинка дуже гарна,але коли доходить діло до покраски, то будинок виглядає ніяким.Коли все продано можна й з економити на фарбі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus