USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Філарет сказав владі вибачитися перед народом за обман

13 Грудня 2013 17:06
Щоб не розколоти Україну необхідно українській владі прийняти рішення про підписання асоціації з ЄС і вибачитись перед народом України за обман. Про це розповів під час круглого столу в Палаці Україна Філарет Денисенко, передає УНН.

«Якщо прийняли рішення, що йдемо в Європу і наш народ цілий рік до цього готували, що Україна йде в Європу, то нащо його обманули? Ми святкували влітку 1025-річчя, щоб показати, що Україна є Європою, в Європі місце України. Ми налаштували народ, а потім його обманули, адже підписання не відбулось. Виходить людям сказали неправду. Як можна на неправді будувати благополуччя народу?», - заявив Філарет, звертаючись до В.Януковича, М.Азарова та В.Рибака.

«Ми хочемо миру і треба робити все, щоб був мир. Ми ділами в результаті показуємо, що любимо не Україну, а себе в Україні. Там, де неправда, там Бога немає», - сказав Філарет Денисенко, звертаючись до представників влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
007 Показати IP 13 Грудня 2013 17:28
ІСТИННА ПРАВДА!!! ЩЕ БИ ТИХ МОСКАЛЬСЬКИХ ПОПІВ З МАЙДАНУ?
Яничар Показати IP 13 Грудня 2013 22:55
Яничари проти. Вам ясно пояснили, що ви лапухи. Терпіли терпіть.
укр. Показати IP 14 Грудня 2013 11:01
Розкольнику Денисенко . спочатку треба покаятись за сво ігріхи. а потім повчати інших . Іще хочу нагадати ; Богу- Богове , кесарю- кесарево.Спасайте душі . а не розпалюйте вражду.товаришу Денисенко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus