USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянин отримав високу церковну нагороду

20 Грудня 2013 11:00
19 грудня 2013 року, в день святкування пам’яті святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських, чудотворця, після Божественної літургії в Спасо-Преображенському соборі Миколо-Угреського ставропігійного чоловічого монастиря в Підмосков’ї, Святіший Патріарх Московський і всієї Русі Кирил вручив високі церковні нагороди архієреїв Руської Православної Церкви, повідомили у прес-службі волинської єпархії.

Указом Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила, зважаючи на багаторічне архіпастирське служіння та у зв’язку з 65-річчям від дня народження, митрополита Волинського і Луцького Ніфонта нагородили орденом прп. Серафима Саровського II ступеня.

З особливими словами подяки Предстоятель Руської Православної Церкви звернувся до митрополита Ніфонта: «Я дуже ціную Ваші труди, владико. Був у Вашій єпархії, бачив, з якою любов’ю ставиться до Вас народ, бачив, яка величезна кількість віруючих стікається на Ваші богослужіння. Знаю і про те, які труднощі Ви подолали. Нехай Господь допомагає Вам і далі гідно нести це служіння».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
іван Показати IP 20 Грудня 2013 13:43
яка може буте бильша нагорода для душі крім -щирой і чесной сповидьі і щирого каяття за гріх перед богом і людьми? чого потребуе кожна нормальна людина яка вірить в Христа! а хто дав право ці цяцьки роздавати кому вони потрібні це зовсім схиляння до гріха давайте ще гроби ними обвивати щоб без черги на той світ пропускали: зі сторони церки повний ДАУН_ХАУС

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus