USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

5-ка кращих: британці оцінили пісню українського гурту. ВІДЕО

1 Липня 2013 18:25
Пісня гурту KOZAK SYSTEM «Шабля!» потрапила до CD-додатку одного з найпопулярніших британських музичних журналів «Songlines Magazine». CD кожного номеру журналу містить 10 треків з кращих нових релізів планети і 5 пісень, вибраних селебрітіз, - інформує Gazeta.

«Саме «Шаблю» відзначив у інтерв'ю соліст Gogol Bordello Євген Гудзь – експерт червневого номеру – помістивши пісню у плейлист поряд з Гораном Бреговічем», - говорить піар-менеджер групи KOZAK SYSTEM Ольга Єрмак. «Після виходу в Україні на Comp Music/EMI, релізу у Польщі на Lou&Rocked Boys, на культовому лейблі «Мистерия звука» в Росії, видання пісні британським Songlines і скорою прем'єрою в Канаді альбом KOZAK SYSTEM «Шабля» стає міжнародним», - додала вона.

За словами лідера гурту Івана Леньо, «успіх «Шаблі» у тому, що нам вдалося за допомогою музичних засобів відтворити правдиву картину справжньої чоловічої енергії».

До слова, цього літа KOZAK SYSTEM взяв участь у фестивалі Life Festival Oswiecim у Польщі: в останній день фестивалю гурт зіграв на одній сцені зі Стінгом.

У серпні KOZAK SYSTEM двічі вийдуть на сцену Przystanek Woodstock. Цей рок-фестиваль Польщі є найбільшим у Європі і перевершує навіть відомий Szіget.

13 липня KOZAK SYSTEM зіграє у програмі з «Мумий Троль», «Би-2», «Ленинград» і «Дельфин» на фестивалі The Best City.UA в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 1 Липня 2013 23:44
Молодці. Драйвово.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus