USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Автомобілі Renault у Луцьку пропонують в лізинг

18 Березня 2011 11:52
У луцькому автосалоні Луцьк-Експо у березні стартувала нова програма придбання автомобілів Renault, за якою автомобіль можна придбати навіть без надання довідки про доходи та фінансових звітів.

Як повідомили у Луцьк-Експо, перевага програми RENAULT ЛІЗИНГ не тільки утому, що довідка про доходи і фінансові звіти є необов’язковими, а й те, що мінімальний внесок за авто тут зменшений до 20%.
В автосалоні стверджують, що автомобіль у лізинг можна придбати на умовах, на умовах, що є нижчі за ринкові - за ставкою 11% річних у національній валюті.

У офіційному дилерському центрі Renault Луцьк-Експо розповідають, що лізинг є хорошою альтернативою кредиту. Лише у випадку лізингу клієнт не отримує кошти на придбання авто, а бере у довгострокову оренду автомобіль у лізингової компанії. Після закінчення лізингового строку клієнт стає власником авто (фінансовий лізинг) або повертає його лізинговій компанії (оперативний лізинг).

Окрім того, перевагами лізингу, зі слів представників автосалону, є те, що авансовий внесок сплачується лише за вартість авто (без врахування витрат на страхування, реєстрацію і т.д.). Також при оформленні лізингу клієнт не займається оформленням страхового полісу, реєстрацією автомобіля податками і т.д. Всі питання вирішує лізингова компанія. І при тому клієнт має можливість оформити усе відразу в дилерському центрі Renault.

В Україні фінансовим партнером з надання лізингових послуг була обрана компанія VAB LEASING («Ві ЕйБі Лізинг»).

Довідково:

Офіційний дилерський центр Луцьк-Експо у Луцьку – автосалон Renault. Тел. (0332) 280-333, www.lutsk-expo.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus