USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Башкаленко каже, що у нього на нарадах – цирк

17 Березня 2011 14:52
Перший заступник губернатора Волині Олександр Башкаленко невдоволений рівнем обізнаності чиновників про стан справ у галузях, де вони працюють.
Про це 17 березня він сказав під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Найбільше «на горіхи» дісталося першому заступникові волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергію Шереметі.

Під час своєї доповіді лісівники запевнив, що, крім основних протипожежних заходів, нагляд за лісами Волині у пожежонебезпечний період здійснює також літак Української бази лісоохорони.

Однак Олександр Башкаленко поставив під сумнів проведення такої роботи.

«Скільки разів вилітав цей літак?», - запитав заступник губернатора.

Але лісівник не зміг відповісти на це запитання. Тоді Башкаленко поцікавився, яка посада у чиновника.

«Ви перший заступник начальника управління і ви даєте відповідь, що не знаєте, що творилося з лісами у минулому році і скільки разів вилітав цей літак? То нащо ви тоді прийшли доповідь робити?» - обурився Олександр Башкаленко.

Зрештою виступ було продовжено, проте вже за декілька хвилин у заступника виникли нові запитання до лісівника. Цього разу Башкаленко хотів почути, скільки працівники лісового господарства вже провели зустрічей у школах та розмістили публікацій у ЗМІ щодо роз’яснення наслідків від лісових пожеж та їх попередження.

Коли ж і на це запитання не прозвучало чіткої відповіді, Башкаленко обурився таким ставленням чиновників до звітування перед керівництвом області, мовляв, на нарадах розповідаємо, що все зроблено, а на справді «ніхто й палець об палець не вдарив».

«Я вже вам раніше сказав, досить влаштовувати цирк! Всі ви тут поважні – начальники головних управлінь, начальники управлінь, перші заступники. Я вже сказав, досить знущатися, а врешті-решт треба показувати роботу», - наголосив Олександр Башкаленко.

Заступник губернатора дивується, як чиновники наважуються приходити і звітуватися, коли доповідь бачать вперше.

«Мало того, що ви не знаєте, що робиться у вашому управлінні, - звернувся до Шеремети Башкаленко, - ви ще приходите сюди і видаєте всю цю інформацію нам. У мене волосся дибки на голові стає від цього».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
простолюдин Показати IP 17 Березня 2011 15:13
Ого!Це той Сегійко ШЕремета, що весь "кльпочний" дуб і фан сировину вивіз за кордон! Клас! Оце Лось(Колісник) зібрав гоп-бригаду! З таким керівницвом нас чекае світле майбутнє-Волинь перетворим на степ! Ура!
перехожий до простолюдин Показати IP 20 Березня 2011 10:03
Ні.Це не той Сегійко ШЕремета (текст згідно коментаря). Перш, ніж вступати у полеміку,навчіться ввічливості до Людей.Ваш коментар схожий на сни бовдура.
Онучка Показати IP 17 Березня 2011 15:20
А може, дійсно, досить протягувати на державні служби свояків, родичів, кумів, сватів і т.д., а, нарешті, повернутися лицем до спеціалістів та відповідальних людей, які знають справу і можуть щось робити?
Я Показати IP 17 Березня 2011 16:08
Спеціалістам та відповідальним людям гарантовані рядові посади, а блатним - посади начальницькі. А потім дивуємся, чому проблеми в країні з економікою.
Громадянин Показати IP 17 Березня 2011 16:28
Так в партію регіонів недавно в одній з областей цирк в повному складі вступив, то й наші намагаються не відставати
Журналіст Показати IP 17 Березня 2011 16:39
Уся справа в тому, що Башкаленко сам створює на своїх нарадах "цирк". Колишній офіцер радянської армії не може судити про роботу спеціалістів різних галузей - він, просто, далекий від них. Виходить, як у тому анекдоті: "Товаріщ Сталін, ви велікій учоний!". Рівень Башкаленка - 70-ті роки. Варто було заочно закінчити ВПШ і посередньо знати історію ВКП (б), щоб бути секретарем райкому і вчити людей, як доїти корів, вирощувати льон, пшеницю і буряки, коли сіяти і збирати. Пане Башкаленко, ми це вже проходили. А щодо Сергія Шеремети, то він справжній спеціаліст своєї справи. Він закінчив Українську сільгоспакадемію, має досвід роботи понад 20 років, довгі роки очолював в управлінні відділ лісового господарства, наполегливо працює над собою. А те, що він - скромна і тиха людина і, можливо, злякався перед "грізним начальником" - це інша справа. Люди розгублюються перед гнівом хамів, в яких вкрай брак культури. Ось і все пояснення до "цирку", який створює совіцький офіцер. Не треба забувати, що зала для нарад ОДА - не радянська казарма. І не колгосп, в який заганяли прикладами гвинтівки системи Мусіна.
Буй в пальто Показати IP 17 Березня 2011 17:10
Один бовдур вчить інших працювати, за ними аж смішно спостерігати
Зачьот Буям до Буй в пальто Показати IP 17 Березня 2011 17:13
+ піццотміліардів!
Mus до Буй в пальто Показати IP 17 Березня 2011 17:19
Зачьот! + стопіццотміліардів від мене
Press Показати IP 17 Березня 2011 17:40
Журналіст Якщо ви журналіст, то до чого таке порівняння - совецька армія? Смішно! А що, в українській багато спеців? У порівнянні з нинішньою армією, совецкая була на багато порядків вище, як в кадрах, так і у підготовці! Я не на захист Башкаленко, а взагалі про армію, з усіма витікаючими наслідками! А раз Башкаленко офіцер тієї армії то ... ну вам напевно не зрозуміти, ви дуже далекі від ... армії!
Спеціаліст лісової галузі Показати IP 17 Березня 2011 17:43
Сердечно дякую "ВН" за інформацію. Якби мої мізки були з пластиліну - повірив би кожному слову Башкаленка. А так - знімаю капелюха перед талантом обласного чиновника вишукати перед нарадою чергову "блоху", щоб маніпулювати думками і вибудовувати чудовий ланцюжок інтриг. Судячи з тексту, такі керівники спонукають суспільство до почуття неповаги і ненависті до влади в цілому. Хочеться пояснити представникам нинішньої псевдоеліти типу Башкаленка, що сьогоднішня так звана нарада викликає іронію і скепсис, а ще стверджує, що попит на зміни влади визрів. Нехай такі чиновники не забувають, що люди і спеціалісти, з якими він проводив сьогодні свою примітивну партпланьорку - це фундамент, на якому стоїть хитка українська некомпетентна, неосвічена, брехлива, гнила влада. Якщо цей фундамент прибрати, то все рухне. По-моєму, тут все ясно і зрозуміло. Це навіть записано в Конституції України.
психотерапевт-патологоанатом Показати IP 17 Березня 2011 18:43
Юрі Ричуку: "Зачьот Буям Сьогодні 17:13 Відповісти + піццотміліардів! Mus Сьогодні 17:19 Відповісти Зачьот! + стопіццотміліардів від мене". А можна не пускати в ресурс з хворобою Альцмейгера, даунів, дебілів і кретинів (бракує в організмі йду)? Чи ти вважаєш їх учасниками дискусії? Чи може тобі платять від зайвого натиску на піктограму "ВН"?
Знайомий до психотерапевт-патологоанатом Показати IP 17 Березня 2011 23:09
Ппавильно буде "Альцгеймера"
Журналісту Показати IP 17 Березня 2011 20:10
У вас гарний псевдонім. Тільки скажіть чесно - ви родич Сергія Шеремети чи ви і є сам Сергій?
M Показати IP 17 Березня 2011 20:26
Нахрін всіх тих ідіотів на вулицю - дороги латати! Ставити треба толкових людей на керівні посади, після здачі відповідних екзаменів, що підтвердять проф придатність. Людина має себе зарекомендувати заздалегідь, що вона справляється з обов'язками.
рашпіль Показати IP 17 Березня 2011 22:16
Башкаленко на нарадах ставить питання від"балди".Сам некомпетентний неук,далекий від управлінської діяльності,але робить вигляд що в чомусь розберається.Конкретики нуль,по глибині змісту питань на нарадах можна сказати,що то випадкова людина у владі.Партія висунула, партія і засуне скоро на рівень мухобоя або завгоспа в шаховому клубі Васюків.Великий комбінатор Башкаленко і батько волинської демократії Курилюк ріжуть стільці під собою і на жаль під багатьма шанованими людьми.
Петя Показати IP 17 Березня 2011 22:49
Так наради не проводяться. Безтолковість у всьому.Ніяк не можуть зрозуміти, що це не армія і не фронт.І стукати треба не по столу, а собі по голові.Не вмієшь керувати - геть з влади!!!
штик Показати IP 18 Березня 2011 07:20
Заведіть Башкаленка в ліс і запитайте де дуб,бук,граб, осика,ясен.Може сосну від берези і відрізнить.Сам дуб сосновий розумом, душою порхалка,поганка справами.Волинській ліс-СИЛА І КРАСА!!!
Показати IP 18 Березня 2011 09:47
Керувати - не значить стукати по лобі. Вмілий менеджмент - це насамперед організація роботи. Прорахунки підлеглих - в першу чергу помилки керівника! Треба вміти не лише "настукати", а й підказати як сі воно має робитись. Слабо?
Чиновник Показати IP 18 Березня 2011 11:03
Треба Башкаленку подати приклад та відзвітуватись за пророблену роботу на посаді заступника губернатора. Нехай він зрозуміло все викладе про свої постійні поїздки до Київа та їх "так звані результати". А щє треба подивитись на кафе пана Башкаленко, на їх стан та рівень відвідувачів (Квартал та Ланцелот), щоб зрозуміти рівень організаторських здібностей людини. яка керує на Волині.
Ромашка Показати IP 18 Березня 2011 16:58
Одного дурня цікавить скільки треба посадити часнику і цибулі, другого скільки разів вилітав літак - ОЦЕ ПРОБЛЕМИ №1. Ото така влада, ще раз говорить, які довбні у владі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus