USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Безкоштовна екскурсія в Луцьку

24 Вересня 2014 14:00
Центр туристичної інформації та послуг запрошує усіх лучан та гостей міста приєднатися до безкоштовної екскурсії, присвяченої відзначенню Всесвітнього дня туризму в Україні. "Ми здійснимо ще одну цікаву подорож у минуле та спробуємо відгадати загадки історії Луцька разом з нашим екскурсоводом Віктором Загрією", - обіцяють організатори.

Екскурсія розпочнеться від Центру туристичної інформації та послуг, учасникам розкажуть про легенду зведення монастиря Тринітаріїв, прогулянка триватиме далі до будинку родини Кронштейнів та Братського мосту, Хрестовоздвиженського братства, Лютеранської кірхи, Костелу cвятих Петра і Павла, Домініканського монастиря. Присутнім також відкриють трагічну долю Великої синагоги та монастиря ордену святої Бригіти, і звичайно не оминеться увагою Замок. На усіх охочих чекає захоплива подорож сторінками історії старого Лучеська.

"Отже, чекаємо всіх біля Центру туристичної інформації та послуг (вул. Сенаторки Левчанівської, 2) у суботу,27 вересня о 11:30", - резюмують у Центрі.

Довідка. Всесвітній день туризму відзначається щорічно 27 вересня. Свято було встановлено рішенням Генеральної асамблеї Всесвітньої туристичної організації 1979 року в місті Торремолінос, Іспанія. День туризму в Україні відзначають теж 27 вересня згідно з Указом Президента України «Про День туризму» від 21 вересня 1998 року № 1047/98.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Джулія Показати IP 24 Вересня 2014 15:00
Наш замок гарний у будь-яку пору року :-)
на екскурс Показати IP 24 Вересня 2014 22:13
на хвилях люстрації Сьогодні 22:01 відповісти +1-0 люстрація допоможе Сьогодні, 21:58 За кляузою батова сьогодні училище відвідали представники управи.(Вкоренілі корупціонери - Грушка і Ткачук -вони обидва обурівші хабарники і брехуни з замазаними лапами.) Були "розборки"- тьорки й веселі каруселі. Засуджений(віртуально) поскаржився на директора-гниду богданця, що той, нібито, ущемляє його права,Обоє - рябоє... не забувши нагадати яких успіхів (віртуальних) досягло училище за його керівництва і як все реально погано тепер. - Вища форма ідіотизму або ... закономірність в тому, що той, хто безпідставно поновив, надав матеріальну і моральну допомогу для засудженого злочинця на роботі, витягнувши тим самим його з лайна в державну установу, сьогодні став жертвою власної доброзичливості або, швидше за все, власної необережності та необдуманості.Недалекість , обмеженість "освідчених " сивуяїв повністю влаштовує світських левиць , сексотів (секретних соотрудніків),столітніх бабусь і дідусів і всіляке звєрьйо і йо і майо - АНАРХІЯ мать порядку! Валя Загрева -... твою мать...і ... - Неадекват батова наяву: потрібне конкретне термінове лікування. - Крім ідіотизму дій батова вражає оперативність управи в розгляді кляузи засудженого злочинця. Якби з такою оперативністю розглядались "заслуги" батова, то й кляуз не було б. І козлів в капусті на освітянській ниві. БІЛЬШ ДЕТАЛЬНО заходь в гугл, або яндекс - Батов геннадій федорович

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus