USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Білл Гейтс залишить своїх дітей без спадщини

21 Вересня 2010 18:11
Голова ради директорів компанії Microsoft і один з найбагатших людей планети Білл Гейтс заявив, що не бачить сенсу залишати свої статки у спадок власним дітям.
Мільярдер вважає, що цей крок не принесе ніякої користі ні для них, ні для суспільства, пише «Дзеркало тижня».
У Гейтса троє дітей: 14-річна Дженніфер, 11-річний Рорі і 8-річна Фібі. За словами бізнесмена, він дасть своїм дітям грошей, але лише незначну частину свого статку. Як вважає Гейтс, його діти повинні працювати і самі досягати успіху, але при цьому відчувати батьківську турботу.
У 2008 році Гейтс залишив щоденну роботу в Microsoft для того, щоб зайнятися благодійною діяльністю. Разом зі своєю дружиною він організував Фонд Білла і Мелінди Гейтс. Його діяльність спрямована на боротьбу з хворобами і голодом у країнах третього світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Hunter Показати IP 21 Вересня 2010 21:04
Є з кого брати приклад нашим можновладцям.
Віктор Левандовський Показати IP 21 Вересня 2010 22:05
Ще один доказ того, що він не є власником Microsoft. Щоб залишити спадщину, її треба мати. Оскільки власності немає, починають відпіарювати бідність дітей ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus