USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Білла Гейтса вигнали із Бразилії

20 Квітня 2011 09:21
Засновник софтверного гіганта Microsoft Білл Гейтс покинув Бразилію на вимогу влади країни, оскільки в екіпажу човна, на якому він здійснював амазонський круїз, не було ліцензії на роботу.
У Гейтса і його друзів, які здійснювали круїз річкою Ріу-Негру, були в порядку всі документи, зокрема туристичні візи. Однак у членів екіпажу човна дозволу на роботу не було, пишуть Українські новини, посилаючись на РІА Новини.
У зв'язку з цим влада Бразилії вирішила оштрафувати американських туристів і наказала протягом трьох діб покинути країну.
За даними ЗМІ, мільярдер вже двічі – в 2007 і 2009 роках – проводив свою відпустку в круїзах басейном Амазонки в Бразилії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus