USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Браузер Mozilla побив конкурента Internet Explorer

24 Березня 2011 14:43
За першу добу після презентації оновленої версії браузера Firefox його завантажили сім мільйонів користувачів, що втричі більше, ніж скачування браузера Internet Explorer 9 за першу добу після його презентації.

Про це пише Кореспондент .

При цьому Mozilla зазначила, що не включила у підрахунок дані про число завантажень передфінального реліз-кандидата Firefox 4, який є ідентичним фінальній версії. Реліз-кандидат браузера завантажили більше трьох мільйонів користувачів.

Таким чином, без обліку статистики передфінальної версії, новій версії Firefox не вдалося встановити новий рекорд за кількістю завантажень за першу добу. Цей рекорд залишився за попередньою версією Firefox 3.0 і становить 8 мільйонів завантажень.

Для підрахунку кількості завантажень Firefox 4 Mozilla запустила спеціальний сайт. У цей час лічильник на цьому сайті вказував, що інсталяційний файл нової версії браузера Mozilla завантажили більше 14,8 мільйона разів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus