USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Де відпочити лучанам: від четверга до четверга. Огляд

5 Січня 2017 21:12
«Луцьк 18+» та Інформаційне агентство Волинські Новини продовжує розповідати лучанам про культурні і розважальні події, які очікують їх цього тижня.

Якщо ви маєте інформацію про щось подібне у Луцьку і впевнені, що про неї обов'язково мають дізнатись інші, – додавайте її у «Запропоновані новини» на сторінці спільноти «Луцьк 18+», а ми із задоволенням розповімо про події у наступних випусках!

Про новорічно-різдвяну святкову програму для лучан читайте за посиланням.

Різдвяні гуляння в пабі ЛучеSk | 7 січня, субота



«Різдвяні гоцалки» в «Оболоні» | 7 січня, субота

«Однозначно багато хто з інших міст повернеться до Луцька до батьків у гості на таке гарне свято. Однозначно буде купа смачнючих страв і напоїв на столах. Але чого точно не буде вдома і під вечір, так це танцульок. Обіцяємо виставити ситуацію і чекаємо вас із друзями чи родиною ввечері на наші Різдвяні Гоцалки», - кажуть організатори.



Гурт KURT в «Оболоні» | 8 січня, неділя

«KRUT - це нове ім'я в українській музиці. Це яскравий гурт на чолі із ніжною та витонченою Мариною Круть. Ексклюзиву цій ватазі додає бандура, яка звучить сучасно у поєднанні із ніжним голосом та харизмою музикантів, в яких можна дуже легко закохатись!», - обіцяють організатори дійства.



Концерт «Щедрик щедрівочка» | 10 січня, вівторок – 11 січня, середа

Державний академічний Волинський народний хор запрошує на концерт «Щедрик щедрівочка» – це народна пісня, танок та інструментальна музика, сплетені у барвистий вінок вокально-хореографічних композицій та етнографічних картин.



Новорічно-Різдвяний концерт «І сталось диво...» | 8 січня, неділя

Святковий концерт відбудеться у Палаці культури міста Луцька 8 січня о 16:00. Вхід вільний.



Концерт «Коляда Квартет» | 11 січня, середа

У програмі: авторська музика у аранжуванні Віктора Соломіна, джазові композиції, фантазії на теми Й.С.Баха, А.П'яццоли, Д.Гіллеспі, П.Дезмонда, Р.Коляди, В.Соломіна та українських народних пісень. Дійство відбудеться у стінах Палацу культури міста Луцька, квитки – від 60 гривень.



Волинський академічний обласний музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка

8 та 9 січня

18:00 Різдвяний концерт за участі вокалістів, артистів балету, естрадно-симфонічного оркестру театру
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus