USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Дівчинка з луцької команди вміє плакати на замовлення. ФОТО

30 Травня 2013 18:42
Особливий персонаж луцької команди КВН «Замок Любарта», легіонерка з Білорусі, Вікторія Сухоненко стала найкращою актрисою. Такою її визнали під час ігор міжрегіональної ліги КВН АМиК Першої Української ліги, що відбулись на Одещині.

Нагадаємо, гра, власне, чвертьфінал, відбулась в місті Южне, що в Одеській області, 26-ого травня.

«Це - особливий персонаж нашої команди! Це наш трансфер з Білорусі. Найкращою актрисою стала через те, що має феноменальні акторські здібності», - розповідає капітан «Замку Любарта» Назар Пащук.

З його слів, зіграти дівчина може, певно, абсолютно все, «принаймні я ще не бачив мініатюру, яку вона б не змогла відіграти», - каже капітан.

«В запасі маємо прекрасний номер, де Віка має заплакати просто так! І кожного разу вона це робить! Аж мурашки по тілу біжать, коли на то дивишся», - резюмує Назар Пащук.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
влюблённый Показати IP 31 Травня 2013 08:19
Классная девчёнка )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus