USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський КВН пішов «у люди». ФОТО. ВІДЕО

29 Травня 2013 18:15
Збірна КВН з Луцька, команда гумористів «Замок Любарта» повернулись з міста Южне, що в Одеській області. Активісти пройшли до півфіналу міжрегіональної ліги КВН АМиК Першої Української ліги. Зауважимо, це – єдина волинська команда, яка бере участь у офіційних лігах Маслякова. Окрім того, кажуть, колектив – з «фішкою» - вони єдині в цій лізі, хто розмовляє українською.

У чвертьфіналі КВН-щики зайняли почесне друге місце, яке дало їм змогу рухатись далі. Грали гумористи з командами не лише з України, а й Росії та навіть Ізраїлю.

На таких сценах згадуєш про страх

На питання, чи важко було грати, капітан команди Назар Пащук зауважив: «Не важко! Скоріше цікаво! На місцевих сценах КВН досвідчені команди вже давно забули про фактор страху! Виходять на сцену впевненіше, ніж заходять до себе додому! А от там є переживання, є адреналін! Чим сильніші переможці наших ігор, - не скажу, скоріше, просто краще сприйнялись журі чи це просто їхній день, головне, - що наша команда прогресує: на восьмій частині фіналу в загальному рейтингу були четвертими, в чвертьфіналі – другі! Ось це - добре!»

Розповів Назар і про одеське журі. Каже, воно – «ну просто мегадосвідчене». «Бачили багато, чекають тільки найкращого і судять по заслузі - в основному досвідчені КВНівці «Одеські Джентельмени», також капітан команди з Одеси «Одеські Манси» Сергій Середа, які наразі виступають на найвищому КВНівському рівні, також актори та шоумени», - розповідає хлопець.

Про одеську та волинську публіку

Одеський глядач, зауважує Назар, вихований на справжньому КВН. «Він ніколи не буде сміятись з недолугих жартів. Та, в принципі, їх там і не буває, оскільки працюють дуже імениті редактори. Сприймають дуже тепло всі команди. А ми ще й з фішкою: ми - єдина україномовна команда ліги!
Щодо луцького-волинського глядача, то на нього нам гнівити немає через що. Нас завжди гарно приймали! Надіємось, що «Замок Любарта» сподобається мешканцям Луцька», - зазначив капітан команди.

«Загалом всі - дружні та щирі, допомагають один одному! КВН - це ж добра гра», - усміхається хлопець.

А от про Луцьку лігу КВН Назар каже: «Звичайно, побачивши ПУЛ, про рівень говорити не варто. Однак Луцька Ліга - молодці! Вони дійсно дають школу молодим волинським командам, тому що завжди треба з чогось починати! Люди приходять, сміються, - значить, ліга вдається», - резюмував КВН-щик.

Де у КВН беруться жарти

«Ой, ну, питання таке… Розказую: в молоді роки, коли лиш починали грати, було і таке, як то кажуть, позичали без просу або перероблювали, потім почали писати самі! Наразі, звичайно, в ПУЛ в офіційних лігах Маслякова звучить виключно авторський матеріал команди, на неофіційних лігах інколи використовуються жарти команд друзів! Звичайно ж, за домовленістю! Адже дружити ніхто не забороняв», - розповідає Назар.

Чим живуть волинські КВН-щики

У житті поза КВН Назар працює арт- директором ресторану «Корона Вітовта». Решта, каже, - ще студенти: «гризуть граніт науки, дехто працює».

Пишається капітан тим, що у колективі є білоруси, які є півфіналістами шоу Уральських пельмень «Мясорубка». Легіонери з сусідньої країни звуться в команді «2 штук».
Так званим кістяком колективу є Луцька команда КВН «На парапеті».

Команда виступає під патронатом благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».


Для настрою. Від «Замку Любарта»

У бобра с одним зубом и плотина чуть-чуть пропускает.

Оголошення:
Пропав Микола Іванович. Коля, якщо ти читаєш це, то принеси додому хліба, за яким я тебе послала, і вали куда хочеш, скатіна.

Хитрий вегетаріанець м'ясо жує, але не ковтає.

Оголошення:
Познайомлюсь з дівчиною, про себе – простий як двері, один глазок, одна ручка.

Оголошення:
Шукаю роботу садівником, знаю про кущі все. ДАІшник у відставці.

Природа наділила вас шикарним шнобелем? Ми чекаємо вас! Оргкомітет конкурсу «Ніс університету».
Народна мудрість. Не займайтесь сексом на заправках - там «паліво»!.






Довідково:

«Замок Любарта» грає в Нововолинській Лізі КВН, виграли фестиваль восени 1.4, Подільська ліга КВН (Хмельницький - друге місце в 1.4, восени – півфінал), Луцька ліга КВН – 30-е травня 1.4, та ПУЛ 5-е жовтня 1.2.

У півфіналі міжрегіональної ліги КВН АМиК Першої Української ліги, що відбудеться в Одесі, волиняни змагатимуться із командами:

- «Улица Правды», Санкт-Петербург РФ
- Запорізька національна збірна, Севастопіль
- Збірна НТУУ «КПІ», Київ
- «По семейным обстоятельствам», Одеса
- «Сборная СССР» - Одеса
- Збірна БГТУ імені В.Г. Шухова, Білгород РФ
- «Несборная Израиля», Ізраїль (Учасники Вищої Ліги КВН України)

Окрім того, команда дуже сподівається поїхати цьогоріч у Сочі. «З 12 грудня стартує 25 фестиваль в Сочі, куди їдуть… ну, просто дуже багато команд. Якщо нам все-таки випаде можливість туди поїхати і не буде проблем з фінансуванням, то розраховуємо на ВУЛ – Вища Українська Ліга КВН, а якщо поталанить, то ще вище», - резюмував Назар Пащук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Андрій Показати IP 29 Травня 2013 22:18
"Наразі, звичайно, в ПУЛ в офіційних лігах Маслякова звучить виключно авторський матеріал команди"- а бреше то як=))Навіть сюди дав не свої жарти!!!!
льоха Показати IP 29 Травня 2013 22:53
Вболіваю за Замок в ПУЛі.Але в збірній мають грати лучани
Дмитро до льоха Показати IP 30 Травня 2013 23:06
В більшості команд, котрі представляють студентські міста типу Луцька, Львова чи Києва місцевих серед членів команди завжди мало. Переважно приїжджі студенти.
Михаил Показати IP 29 Травня 2013 23:42
А кто тебе сказал, что шутки чужие???? Ты же не знаешь кто играет в составе сборной, а материал использованый на АМИК автоматически после подачи материала в защиту пренадлежит команде))))))
Назар Показати IP 30 Травня 2013 00:16
матеріал команди Замок Любарта!без сумніву!
miassol до Назар Показати IP 30 Травня 2013 10:11
хм-хм =)) ну, а як же?! люди поїхали, виграли! Чим не інформаційний привід? Чому не поговорити з тими, хто чимось таки відрізнився? від автора)
Назар Показати IP 30 Травня 2013 00:19
ех нашо ж шукати одразу підстави!)все чисто)
Коля Показати IP 31 Травня 2013 12:46
Ну от і скажіть як так, команда займає 2-ге місце в м.Южне, а вчора на Луцькій лізі 3-є і то з натяжкою. Це означає одне що просирають гроші Палиці івсе. бо накрадуть матеріала, візьмуть білорусів і їдуть нібито щось толкове робити.А вчора що??Журі і так їм бали завишало. А пафоса то скільки!!!Ігор одумайся, подумай ще раз кому ти гроші даєш!!
Замок Любарта до Коля Показати IP 31 Травня 2013 18:49
Шановний Микола!!! Звичайно дякуємо за критику але всетаки!!! Так це була не найкраща гра команди але! З якою натяжкою 3тє місце?Ми відірвались від Діаспори на 2.5 бала!!!!Про крадений матеріал раджу не говорити! оскільки так розумію ви не розбираєтесь що таке редактура в АМИК! Професійні редактори Дед -1 та Дед - 2 надіюсь ви знаєте хто це не пропустять крадений матеріал!А фонд Новий Луцьк підтримує молодь! ми не тратимо гроші на вітер! Ми достойно представляємо наше місто на високому рівні! Не розумію ваших сумнівів! Є результати ігор та відгуки редакторів та в кінці кінців реакція глядачів на відео з нашого виступу! На 1.2 фіналу Луцької ліги ми спробуємо порадувати глядача повним складом! Що нажаль на цій грі було неможливо! Тому Миколо це Ваша думка! А це наша відповідь!
розбирайло до Коля Показати IP 1 Червня 2013 17:51
То може вашій команді грошей дати і ви зразу у "Вишку" поїдите???
є до розбирайло Показати IP 2 Червня 2013 06:50
є можливість!будемо вдячні за допомогу!
Ok_sana Показати IP 31 Травня 2013 14:14
Коля, жабу сам знімеш? Ато зовсім задушить:)
льоха Показати IP 31 Травня 2013 15:41
Замок Любарта як не як має рівень ,а глядачу Луцької ліги жарти такого рівня ще незрозумілі
Назар Показати IP 31 Травня 2013 16:12
я зрозумів чого так!Мабуть в Луцькій лізі сильніші команди ніж в Першій Українській!))))))))
Михаил Показати IP 1 Червня 2013 17:48
Уважаемый, Коля! Я приблизительно догадываюсь кому я пишу, кому как не тебе знать, что не основным составом команда выглядит совсем по другому. Насчёт ворованого материала ты зря. Пусть любая команда которая обошла в игре "Замок Любарта" поедет в ПУЛ и покажет там такой же уровень как и в Луцкой лиге. И я буду очень рад что растёт такая перспективная молодёжь.
Аня Показати IP 7 Червня 2013 19:24
Я учусь в Одессе! И лично мне очень приятно било посмотреть на очень хорошую команду с Луцка. а то здесь не все даже знают где наш Луцк да и Волынь в целом находятся. А так ребята молодцы прославляют наши края)))) я рада за ЗАМОК!!! Вперед к победе в ПУЛ
Ігор Показати IP 7 Червня 2013 21:43
Дуже радий що на Волині з'явилась команда серйозного рівня!добре що знайшлись добрі люди які можуть фінасово допомогти представляти Луцьк на високому рівні КВН.Надіюсь що вже скоро зможемо спостерігати за Замком Любарта і по телевізору. Бажаю удачі і від себе дякую Новому Луцьку за те що допомагаєте молоді.
МІстер Х Показати IP 8 Червня 2013 15:21
А хто з команди з Луцька?
той шо знає Показати IP 8 Червня 2013 17:10
половина команди точно! Враховуючи тих що живуть в Луцьку чи на Волині і тих що навчаються в Луцьку
о на тобі Показати IP 8 Червня 2013 17:12
яка різниця? головне що люди прославляють наше місто. за шахтар тоже не тільки донецькі рібята грають!але ж це донецька команда.
Ксюха Показати IP 8 Червня 2013 18:47
Дуже хороша команда. Мені вони подобаються. Вболіваю за Вас і тримаю кулачки. МОЛОДЦІ.)))
Денис Показати IP 8 Червня 2013 18:55
Бажаю Замку Любарта у наступному році потрапити в ВУЛ. Мало там зараз україномовних команд.Думаю вони достойні такого рівня, адже всі зараз на російській грають...
Ірина Показати IP 9 Червня 2013 11:22
Пащук-виключ свій пафос!!!!!!
Пащук Показати IP 9 Червня 2013 19:08
Ірино ... ну він і не включався, але і у Вас питати не збираюсь!
Міша Показати IP 11 Червня 2013 16:51
Остання шутка дуже смішна де дєвачка спить на відєо
Ванюха Показати IP 23 Вересня 2013 10:44
А можна вступити якось до групи Квн щоб виступати??? Як взагалi можна вступити? Напишiть будь ласка вiдповiдь
Замок Любарта до Ванюха Показати IP 23 Вересня 2013 11:44
http://vk.com/chornuy2 Звертайся до цієї Людини!) Все обговорите)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus