USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До інтернету підключатимуться через телевізор

22 Грудня 2009 17:19
Британська телерадіомовна корпорація «Бі-бі-сі» запускає проект, у рамках якого інтегрує інтернет у телевізори.
Компанія вже отримала на це офіційний дозвіл, пише з посиланням на газету The Financial Times інтернет-видання «Лента.ru».
Доступ до світової мережі забезпечують спеціальні телевізійні приставки. Їх вартість складає 200 фунтів стерлінгів. Щоправда, інтернет-користувачів обмежать переліком окремих сайтів, до якого входять сторінки мультимедійного програвача iPlayer самої Бі-бі-сі, служби медичних консультацій NHS Direct та інтернет-магазину Amazon.
Новий проект «Бі-бі-сі» отримав назву Canvas. Партнерами медіакорпорації виступили британські телемережі ITV та Channel 4, телеканал Five, оператор зв`язку BT Group та стільниковий рітейлер Carphone Warehouse.
Від нововведення медіакорпорації британські телевізійники не в захваті. Так, представники оператора платного телебачення British Sky Broadcasting, участь у Canvas державної корпорації порушує принципи чесної конкуренції.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
OrestN Показати IP 22 Грудня 2009 23:09
це не нова технологія. хотіли надавати доступ в інтернет через електричну розетку. технічно це можливо. але енергетики з провайдерами не домовились і проект зарубали на корню
Таня Показати IP 24 Грудня 2009 11:43
Не хотіла б я нету з обмеженним переліком сайтів. Думаю цей проект не зреалізується, тим паче що оператори платного телебачення проти, та й самих користувачів не запитали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus