USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

До циганки липнуть праски та ложки

3 Червня 2010 14:17
У Володимирі-Волинському живуть «люди-магніти», до яких липнуть металеві предмети.

Про це пише «Вісник&К».

До тіла Лєни Боброкової та її онука Максима з Володимира-Волинського прилипають металеві предмети. Намагнічені жінкою речі кілька секунд тримаються й на інших людях. Щоправда, не на всіх.

Маючи такі надприродні властивості, жінка, до того ж, передбачає майбутнє і допомагає людям долати різні недуги. Проводячи руками біля хворого місця, вона чітко визначає, який орган болить. Готує жінка й спеціальні ліки з трав за рецептами бабусі.

Циганка не просить милостиню на вулицях чи пропонує перехожим погадати. Разом із чоловіком Юрієм робить з ліщини кошики, у яких підходить тісто. Зараз продають свою продукцію не лише на Волині, але й Луганську, Донецьку та Дніпропетровську.

Отримавши у банку кредит сім’я придбала власне житло. На подвір’ї у себе побудували й капличку зі скульптурою Божої Матері. Як виплатять кредит, то хочуть звести невеличку церкву з куполами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus