USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Духовне виховання дітей з країн Євросоюзу - на Волині

19 Липня 2013 17:51
Православний центр духовно-естетичного виховання дітей та молоді «Стежина добра», 4 роки поспіль діє при Свято-Троїцькому жіночому монастирі української православної церкви, що в селі Старосілля Маневицького району, - йдеться у повідомленні «Волинської правди».

Цьогоріч у спеціалізованому дитячому таборі відпочивають іноземці. Духовно виховують малечу зі Словаччини, Франції, а також українських дітлахів, розповідаючи їм про історію та обряди свят церковного року.



У повідомлені йдеться, що, наприклад, 17 липня, у центрі «Стежина добра» було «Різдво Христове», і діти співали колядки, організували вертеп. А вранці, 18 липня, вихованці табору ознайомились зі святом Богоявлення. Під керівництвом майстрині Світлани Костюкевич вони виготовляли паперових голубів.

Традиційно день відпочивальників у православному центрі духовно-естетичного виховання розпочинається з молитви, а також обов’язкова ранкова зарядка. Під час своєрідної «лінійки», дітей інформують про плани на весь день.

Окрім отця Андрія та насельниць монастиря, виховувати духовно дітей допомагають семінаристи та волонтери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ой-йо Показати IP 19 Липня 2013 19:19
Усі у нас віруючі, усюди духовне виховання, а добрішими люди від того не стають
Анна до Ой-йо Показати IP 19 Липня 2013 21:56
А у Вас добра багато ?
Московський піп до Ой-йо Показати IP 20 Липня 2013 16:22
Почасти згоден з Вами. Чи можемо ми навчити кого-небудь праведності, коли самі далекі від неї? Чи навчимо ми когось бачити життя в усій його багатогранності, коли у самих світогляд — півтора метри квадратних?.. Але вода камінь точить. Треба робити хоча б це.
Корінний лучанин до Ой-йо Показати IP 20 Липня 2013 22:26
СПРАВЖНІХ ВІРУЮЧИХ У НАС МАЛО! НЕ ВСІ ЖИВУТЬ ПО ЗАПОВІДЯМ БОЖИМ! ЦЕ Є СКЛАДНО, АЛЕ ІСУС ЗАКЛИКАВ ДО ВІРИ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus