USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Дивись українське! У Луцьку покажуть наше кіно

27 Вересня 2013 14:41
Саме під назвою «Дивись українське» стартує нова ініціатива з метою підтримки та популяризації українського кінематографу.

Сьогодні, йдеться у повідомленні організаторів, наше кіно переживає важкі часи, не маючи змоги нарівні конкурувати зі світовими «монстрами» кіноіндустрії. Проте для українського глядача картини вітчизняних митців повинні мати більше ваги і бути чимсь ціннішим, ніж просто блокбастером. Зняти професійний фільм на автентичному матеріалі, задіяти українських акторів, показати красу і велич нашої країни під силу небагатьом. Але такі митці сьогодні є. Вони презентують Україну через свої шедеври, і поряд з прізвищами режисерів, які стали вже світовою легендою: Довженко, Параджанов, Миколайчук, Биков, сьогодні можна сміливо називати талановитих - Іллєнка, Саніна, Андрієнка…

Однією з перших ластівок, яка минулого року облетіла українського глядача став фільм «ТойХтоПройшовКрізьВогонь». Зараз лучани та гості міста переглянуть ще один український фільм «Іван Сила».

Як зазначив директор СОК «Адреналін Сіті» Дмитро Гаврилов, в сучасному інформаційному просторі мало уваги приділяється, власне, українському кіно. «Ми повинні сприяти тому, щоб український глядач полюбив наше кіно, зрозумів та оцінив його», - наголосив Дмитро Гаврилов.

Прем’єра фільму «Іван Сила» (Режисер: Віктор Андрієнко, продюсер: Володимир Філіппов) відбудеться в кінотеатрі «Адреналін» 3 жовтня 2013 року.


Анотація до фільму «Іван Сила»:
У великому місті на Івана Силу — парубка з високогірного села — чекає безліч дивовижних пригод, випробувань і небезпек. Надзвичайна сила, працездатність і добре серце ведуть його від перемоги до перемоги: почавши свій шлях вантажником на вокзалі, він примудряється стати найсильнішою людиною у світі.
Фільм засновано на реальній історії про чемпіона з павер-ліфтингу Івана Фірцака. У середині 30-х рр. 20-го ст. його називали найсильнішою людиною планети. Уже у 18 років Іван провів поєдинки у 64 країнах світу, і у більшості із них переміг.

У фільмі використано елементи анімації
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Александр Показати IP 27 Вересня 2013 14:54
Обязательно повторите актуальный шедевр Ильенко "Молитву за гетьмана Мазепу". Фильм - наглядное подтверждение: "...для українського глядача картини вітчизняних митців повинні мати більше ваги і бути чимсь ціннішим, ніж просто блокбастером. Зняти професійний фільм на автентичному матеріалі, задіяти українських акторів, показати красу і велич нашої країни під силу небагатьом."
Прохожий Показати IP 27 Вересня 2013 15:24
"Той Хто Пройшов..." фильм слабый , сырой , такой себе односерийный сериал . Ничего высокохудожественного не разглядел. А вот фильмы незаслуженно забытого Олега Бійми передивитись варто.Наприклад "Сто тисяч" (1958) по К.Карому або "Пастка" (1998 ?) по І.Франку. Справжнє українське кіно а не миючий засіб.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus