USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Емоційна» фотосушка – у центрі Луцька. ФОТО

21 Липня 2013 16:05
Виставка фоторобіт на тему «Емоції» відбулася просто неба у Луцьку 21 липня.

Майданчиком для фотосушки організатори обрали сквер «Зоряний». Ідею фотовиставки запропонував Олег Мелещук, а відбулася вона за сприяння Луцького центру туристичної інформації.

Свої світлини «сушили» фотографи-аматори Світлана Зозуля, Анна Михайлова та інші.

Організатор виставки зізнався, що роботи виставляє широкому загалу вперше, раніше він робив фотографії переважно як подарунки друзям.







«Ця фотовиставка – новий поштовх для розвитку молодих фотографів. У мене поки не було індивідуальних виставок, але я вже демонструвала свої роботи під час однієї з попередніх фотосушок. Хочеться, щоб у нашому місті був обмін інформацією між старшим поколінням фотографів та молодшим, тоді ми зможемо отримати ту базову інформацію, якої нам не вистачає. Ми – діти цифрового покоління, і нам бракує знань, ми «створюємо велосипед» заново», - розповіла у коментарі «Волинським новинам» Анна Михайлова.






У чорно-білих роботах авторки відбився її настрій на момент фотографування, проте у Анни Михайлової є достатньо кольорових світлин. Учасниця фотосушки розповіла, що почала займатися фотографією 4 роки тому. Однак, цікавиться нею змалечку, адже у дитинстві вона постійно ходила поміж фотозбільшувачів тата, який займався фотографією.






Виставлені фотографії зацікавили лучан – перехожі часто зупинялися, щоб роздивитися роботи, дехто навіть виявляв бажання придбати світлини.








Глядачам фотосушки пропонували занотувати свої враження у зошиті відгуків.



Як повідомив Олег Мелещук, у майбутньому планують організувати подібний захід, із поєднанням фотографій та музики, до Дня міста.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
олег мелещук Показати IP 21 Липня 2013 22:07
Всім дякую ))
Юрій до олег мелещук Показати IP 21 Липня 2013 22:32
Олежко молодец)Юрій Качан
мирек Показати IP 22 Липня 2013 01:32
нормальный парень.оригинально в отличие от псевдо фотографов

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus