USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фестиваль сім’ї в Луцьку: супер-тато, подружній квест і забави для дітей

28 Травня 2018 16:40
Подружній челендж, змагання за звання супер-тата та численні розваги для дітей – у центральному парку міста триває фестиваль сім’ї. Щорічне свято для всієї родини відбувається 28 травня.

Як розповіла організаторка свята Альона Юхимчук, це вже восьмий фестиваль сім’ї, який відбувається в Луцьку.

«Ми просто хочемо подарувати нашим лучанам свято, подарувати позитивні емоції та запропонувати певні ідеї, які можуть допомогти їм покращити власні взаємини в родині. Всі дослідження стверджують, що людина щаслива незалежно від кількості грошей, подорожей чи розвитку своєї кар’єри; вона щаслива тоді, коли має хороші, міцні і глибокі взаємини, адже це є найбільшою потребою кожної особистості. Якщо немає глибоких взаємин, тоді і кар’єра не зігріє, і гроші не витруть сльози… Тому ми хочемо піднімати авторитет сім’ї, авторитет батька, авторитет матері, допомагати, можливо десь просто ідеями щодо того, як люди можуть проводити час разом, як вони можуть вирішувати негаразди», – зазначила Альона Юхимчук.
Програма свята містить декілька головних акцентів. Так, при вході в парк розмістили головну сцену дійства, де виступають запрошені гості, а вздовж основної алеї облаштували зони активного відпочинку, де діти мають змогу пострибати на батуті, з’їсти морозиво чи солодку вату, взяти участь у одному з численних майстер-класів.
Окрім того, кожне подружжя може долучитися до своєрідного квесту та здійснити шість кроків задля зміцнення власної пари.
«Сьогодні ми кидаємо сім’ям виклик. Чи зможуть вони його прийняти, ми побачимо», – зауважила Альона Юхимчук і додала, що ці шість кроків – шість ознак щасливої родини – результат підсумкової публікації масштабного 25-річного дослідження університету в Небрасці. Тож, серед ознак щасливої сім’ї – відданість, вміння вирішувати конфлікти, проведення спільного часу, вдячність та прихильність, правильне спілкування, духовне благополуччя.

Також кожен батько може позмагатися за звання супер-тата, взявши участь у спеціальному конкурсі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Канонічним і неканон Показати IP 28 Травня 2018 18:58
Гарні сім'і - сильна країна- Україна. Священники не повині політику в Храмах пропагувати про канони і патріархати, а вчити жити в сім' ях і як виховувати дітей і шанувати батьків... Зараз люди духовно вмирають.... Бо грішать і не вірять в Вищу силу- Бога. Слово Боже в церквах повинно бути і ніякої політики. Релігії - це політика. Не потрібно ділити християн, віруючих людей 2000 років ділять на релігійні громади, прихожан переманюють, за церковні посади боряться....досить політики в храмах.... В сімях з алкоголіками і наркоманами пекло, а священникам байдуже 100 років!
Анонім до Канонічним і неканон Показати IP 28 Травня 2018 21:10
А ви давно в церкві були?Там говорять про сім'ю,можливо комусь не доходить,або просто не ходить.А якщо віруючі розлучаються,без вагомої причини,бо їм так захотілось,хоч і біблію на пам'ять знають,яка причина?Церква заставить жити,якщо розуму немає,або в крові в людини гуляти?У вас просто наболіло,політика в телевізорі,а не в церкві.
Християнин Показати IP 28 Травня 2018 21:55
Сім'я, школа, церква - вихованням дітей повинні займатися. А дітки які зараз ???? - духовно " слабкі" -мяко кажучи.. В православних кожна 2 сім'я - розведена..... Є вам священникам над ким працювати, а я грішна людиина, не зареречую
Мрр Показати IP 31 Травня 2018 10:04
Знаю чоловіка який пішов після цього показушного свята до коханки прямо у футболці з написом " я люблю свою сімю" То є істина - чим більше на показ то тим менше насправді. Кому ця бутафорія треба?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus