USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Футболісти «Зеніту» влаштували еротичну фотосесію. ФОТО

5 Лютого 2010 17:14
Футболісти пітерського «Зеніту» взяли участь у рекламній кампанії мережі фітнес-клубів.
 
 

Рекламна кампанія World Class являє собою напівголі фотографії за участю ключових гравців знаменитого російського футбольного клубу. У зйомках взяли участь Олександр Анюков, Сергій Корніленко, Івіца Крижанац, Ніколас Ломбертс, В\'ячеслав Малафєєв, Фернандо Мейра, Костянтин Зирянов.

Поки неясно, як відреагують вболівальники «Зеніту» на рекламну компанію з їх оголеними кумирами. Відомі своїм суворим кодексом і традиціями фанати можуть не оцінити новий, нетрадиційний імідж їх футбольного клубу.

Варто, втім, відзначити, що подібний хід не є новим в рекламі. Російський проект World Class виконаний в традиціях календаря Dieux du Stade («Боги стадіону»), який з 2001 року випускає французький регбі-клуб Stade Français. Саме цей клуб вважається піонером у просуванні оголених спортсменів. У французькому плакаті регбіст прикриває овальним м\'ячем причинне місце, а на російському - круглий м\'яч приховує настільки безневинний об\'єкт, як чоловічі груди.

Правда, в Європі проект став користуватися не меншою популярністю серед жінок, ніж календарі виробника шин Pirelli серед чоловіків. До того ж, вони стали популярними і серед представників секс-меншин, – передає ТСН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus