USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гала-концерт фестивалю «Вітрила пригод». ФОТОРЕПОРТАЖ

22 Вересня 2013 21:36
11 гуртів і бардів виступили із авторськими композиціями під час гала-концерту, який був фінальним акордом другого фестивалю «Вітрила пригод».
Від рокабілі, через бардівську пісню, до колискової тата - можна було почути під час гала-концерту. Єдине, що об’єднувало музичні твори - власні тексти та жива музика. А ще - у складі деяких гуртів можна було побачити лідера відомого луцького гурту «Чорні черешні» Юрія Поліщука у незвичному амплуа барабанщика.

«Чорні Черешні підтримують таку справу, бо ми самі починали з авторської пісні. Тут - живе музикування, відсутність професійної пихатості, люди хочуть поділитися своєю душею, творчими закутками особистості. Це - інтелект, покладений на просту музику, зрозумілу кожному. Цих людей ніхто не заставляє, ніхто їм не платить. Є призи для переможців, але тут перемагає кожен», - розповів голова журі фестивалю Юрій Поліщук.

Глядачі могли не лише насолодитися авторською піснею, а й скуштувати гречану кашу.
«Таку музику треба слухати під кашу», - пожартував член журі Сергій Цюриць.






































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus