USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«ГаРмИдЕр» подарує дитині можливість чути

12 Квітня 2013 18:06
Театр «ГаРмИдЕр» долучається до благодійної акції «Серце до серця», в рамках якої збирають кошти для дітей із вадами слуху. На Волині 135 таких дітей потребують протезування.

Про це повідомили у прес-службі народного аматорського театру-студії «ГаРмИдЕр».

За кошти, виручені від продажу квитків на виставу, можна придбати один або два слухові апарати.

Благодійний показ філософської драми «Сенат шаленців» відбудеться 21 квітня о 18:00 за адресою вулиця Кривий Вал, 18, у Волинському академічному обласному театрі ляльок.

Вартість благодійного квитка становить 20 гривень. Незабаром їх можна буде придбати у крамниці «Кіт Горошко», що на «Книжковому пасажі», а також в організаторів за номерами 099-740-02-76 (Руслана Порицька), 099-631-88-24 (Іщук Богдан) або ж безпосередньо перед початком вистави.



Довідково:
Постановку здійснили за фінансової підтримки Генерального Консульства Республіки Польща у місті Луцьку.
Благодійний показ вистави Януша Корчака є символічним, адже автор драми відомий як лікар, педагог-новатор, захисник прав дитини. У пам’яті нащадків він живе перш за все як людина, яка відмовилася покинути своїх вихованців єврейського Будинку сиріт, приречених на трагічну загибель у таборі масового знищення в Треблинці. Його вмовляли залишити дітей і врятуватися самому, але Януш Корчак пройшов із сиротами увесь шлях,
Щодо Корчака-письменника, то він перш за все відомий як автор, що писав для дітей і про дітей. Театр «ГаРмИдЕр» відкрив для себе іншого Корчака за посередництвом його ранньої драми «Сенат шаленців».

Герої драми — пацієнти божевільні, які втекли від реального світу. Вони безпосередні, безкомпромісні та важко контрольовані. Немов діти, вони граються у пісочниці, будуючи кожен власну модель світу, під ненав’язливим наставництвом мудрого Лікаря. Їх роз’єднують страхи, що призвели до втечі від реальності, а об’єднує молитва Сумного Брата та часточки Бога у кожного в душі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus