USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Горбачову дали екологічну премію

14 Вересня 2010 17:39
Першому президентові СРСР Михайлові Горбачову вручено почесну премію Федерального фонду навколишнього середовища Німеччини DBU.
Разом з премією Горбачов отримав від фонду 10 тисяч євро, інформує «Сегодня».
Горбачов став лауреатом премії за свою активну природоохоронну позицію та участь у процесі об'єднання Німеччини. Генеральний секретар DBU Фріц Брікведд нагадав, що Горбачов є засновником і головою екологічної організації «Міжнародний зелений хрест».
Щодо ролі Горбачова в об'єднанні Німеччини і впливу цього процесу на навколишнє середовище, Брікведд зазначив, що з виведенням радянських військ були звільнені «гігантські природні території». На думку Брікведда, «якби не було Горбачова», цього б не сталося.
Михайло Горбачов став третім лауреатом почесної премії DBU. До нього фонд відзначав екологічні заслуги дружини екс-канцлера ФРН Ханнелоре Шмідт (2004 рік) і німецького еколога Хайнца Зільмана (2005 рік).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЛітРедактор Показати IP 14 Вересня 2010 18:38
Цікаво, за що?????? За ЧОРНОБИЛЬ???????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus