USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Як безперешкодно перетнути український кордон

16 Липня 2013 17:05
Іноземці безперешкодно перетинатимуть український кордон з нагоди відзначення історичних подій на Волині.

Про це інформує прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області.

Так, напередодні відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі та 1025 річниці заснування Володимира-Волинського на пунктах пропуску, обіцяють правоохоронці, усі митні процедури здійснюватимуть без жодних перешкод.

Аби не допустити ситуативних черг та задля спрощення процесу перетину кордону на митниці створять додаткові робочі місця, а також робочі групи, які вивчатимуть причини виникнення черг.

«Фахівці Ягодинської митниці Міндоходів вже мають успішний досвід обслуговування великої кількості охочих відвідати Україну, зокрема Волинь, ще під час візиту Папи Римського Іоанна Павла ІІ у 2001 році та проведення чемпіонату ЄВРО-2012. Тоді ми забезпечили безперебійний та швидкий пропуск через державний кордон організованих груп туристів та громадян, які мандрували поодинці», - зазначив начальник Ягодинської митниці Міндоходів Роман Микитюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus