USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як наразі оформляють митні декларації на Ягодині

28 Травня 2013 14:30
Для оформлення митної декларації витрачають майже вдвічі менше часу, ніж торік, - повідомив виконувач заступника начальника Ягодинської митниці Міндоходів Сергій Курило.

Так, під час круглого столу, присвяченого презентації створення Міндоходів у Волинській області Сергій Курило розповів про позитивні зміни у здійсненні митних формальностей.

Так, протягом січня-квітня поточного року оформили на 16% більше митних декларацій, ніж за відповідний період 2012 року. У електронному вигляді оформили 74698 декларацій (73% від загальної кількості), тоді як минулого року цифра становила 13513. Протягом перших чотирьох місяців 2013 року лише 5% декларацій оформили із наданням паперового примірника.

Середній час перебування транспортного засобу у зоні митного контролю наразі становить 1 годину 7 хвилин (червоний коридор), а середній час оформлення митної декларації - 35 хвилин, що майже вдвічі швидше, ніж у 2012 році, коли для цього потрібно було 1 годину 5 хвилин.

Нагадаємо, у результаті реорганізації Ягодинської митниці та приєднання її до Міністерства доходів і зборів планують частково скоротити особовий склад митниці, з 707 до 662 штатних одиниць.

За словами Сергія Курила, під час інтеграції податкової та митної служби ефективність роботи митниці зросте внаслідок об’єднання функцій, пов’язаних з адмініструванням податкових та митних платежів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus