USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Янукович заговорив на кримінальному слензі

11 Лютого 2011 16:41
Президент Віктор Янукович порівняв своїх попередників зі «шлеперами».

Про це він заявив на розширеному засіданні Комітету з економічних реформ у Херсоні, повідомляє Українська правда .
Янукович наказав чиновникам «не бути шлеперами, як попередня влада».

«Щоб коли ми плануємо щось або говоримо, головне - щоб ми шлеперами не стали, як дехто з наших попередників», - сказав він і запитав присутніх, згодні вони з ним, чи ні.

Водночас Янукович не уточнив, кого саме він мав на увазі з українських політичних діячів.

Більшість присутніх на засіданні чиновників зустріли словесний пасаж президента тихим сміхом, думаючи, що він невідомим словом підкреслив популізм попередньої влади.

Проте, як потім з`ясували місцеві журналісти, заглянувши в словник кримінального сленгу, у вимовленого першою особою України слова є чітке поняття - слово «шлепер» в кримінальному середовищі означає «вагонний злодій».

Крім того, на прес-конференції для місцевих журналістів, Президент, характеризуючи свої враження від відвідин докобудівного заводу «Паллада» підкреслив, що підприємство в складній конкурентній боротьбі виграло тендер з будівництва найбільшого дока для Білорусі.

Проте Янукович явно обмовився, оскільки раніше повідомлялося, що док вантажопідйомністю 23,5 тис. тонн будує ХГЗ «Паллада» для Болгарії. А Білорусь є країною, що не має виходу до моря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Полиглот Показати IP 11 Лютого 2011 19:19
Обращаясь к ворам настоящим, Янукович призывал их воровать более качественно, хитро и на более высоком уровне, чем воры "предыдущие". Учитесь "ботать по фене" и будет вам счастье!
Яник Показати IP 11 Лютого 2011 19:26
чому заговорив? продовжую розмовляти...а что ещо будет!!!
Місцевий Показати IP 11 Лютого 2011 20:45
Потрібно так планувати "роботу", щоб не втрачати "кваліфікацію" і не опускатись до вагонних злодюжок! О це по чесному, а то : "Всё уже украдено до нас..." Є ще фронт роботи.
1 Показати IP 11 Лютого 2011 21:19
Проффесіонал знає ,що каже. А ще ,,шапошники,, ті що шапки знімали, завжди котувались вище ,,шляперів,. тих, що знімали шляпи.
Лучанка Показати IP 12 Лютого 2011 22:36
СОРОМНО!!!
Хохма Показати IP 13 Лютого 2011 19:16
Простите, что президент моей страны идиот. Пробачте, що президент моєї країни ідіот. I'm sorry that the president of my country is idiot. Es tut mir leid, dass mein Präsident ein Idiot. Przykro mi, że mój prezydent idiota. Mrzí ma, že môj prezident idiot. Siento que mi Presidente un idiota. 對不起,我的總統是個白痴。 Автор не я, та підписуюсь під цим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus