USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Розстріл людей у лютому організував Янукович, - СБУ

3 Квітня 2014 14:40
Так звана антитерористична операція силовиків під час акцій протесту у Києві була спланована для вбивства активістів Майдану і виконувалася під керівництвом Віктора Януковича.

Про це заявив голова СБУ Валентин Наливайченко на брифінгу у четвер, передає Укрінформ.

"Спланована у вигляді антитерористичної операції організація вбивств людей у лютому відбувалася за безпосереднього і прямого керівництва Віктора Януковича", - сказав Наливайченко.

За його словами, встановлено, що працівники СБУ також виконували злочинні накази.

"108 бійців спецпідрозділу "Альфа" у вигляді штурмової групи були висаджені на дах Будинку профспілок і рухалися далі на 7 та 8 поверхи. Їх зупинила пожежа у приміщенні. Вони були повністю озброєні - автоматами Калашникова та снайперськими гвинтівками", - поінформував голова СБУ.

Крім того, за словами Наливайченка, за злочинним наказом Якименка та Захарченка (на той час керівники СБУ та МВС) було виставлено снайперські групи на дахах будинків за адресами Хрещатик 7/11 та Костьольна 6.

"Розслідування встановило плани, накази та особи безпосередніх виконавців і передало ці матеріали до Генпрокуратури. Зокрема, наразі допитуються колишні керівники "Альфи", які співпрацюють зі слідством", - заявив Наливайченко.

Як повідомлялося, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час прес-конференції у четвер назвав імена тих, хто керував убивствами та викраденнями на Майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 38
Бред Показати IP 3 Квітня 2014 15:12
Весь этот бред, с сегодняшней "пресс-конференции", не хочется даже комментировать....
петро Показати IP 3 Квітня 2014 15:16
да найшли крайнього а ця влада вже така медом мазана
Корінний лучанин до петро Показати IP 3 Квітня 2014 17:04
Він був не крайній , а перший - ПОРА БИ УСВІДОМИТИ! ВЛАДИ МАЗАНОЇ МЕДОМ НІДЕ У СВІТІ НЕМА! Є ВЛАДА ЯКА СЛУЖИТЬ СВОЄМУ НАРОДУ , СВОЇЙ КРАЇНІ!
Артем Показати IP 3 Квітня 2014 15:33
И в этот бред кто-то верит???:)Если бы Янукович дал команду Беркуту расстрелять майдан то те камня на камне от майдана не оставили.Завтра еще на Янека Турчинов с Кроликом свалят всемирный потоп и все войны вместе взятые:)Есть одна истина,при Яныке была Украина от Карпат до Крыма,люди жили дружно и была стабильность..При майданутых от Украины уже остались рожки да ножки,развал экономики,армии,флота и тп.А насчет стабильности и уверенности в завтрашнем дне думаю лучше вообще не говорить:)И это только начало их правления...
Анонім до Артем Показати IP 3 Квітня 2014 15:43
Вы правы на все 100%
Уролог до анонім до Анонім Показати IP 3 Квітня 2014 15:52
Я згідний на всі 150% з тим що пише "кувалда" !!! Прохання ,не засмічуйте ефір, а то отримаєте клізму......................
Корінний лучанин до Артем Показати IP 3 Квітня 2014 17:13
Не меліть чепухи! А то у вас звучить: " если бы да кабы..". Шановний ,якщо вам не подобається Україна , Уряд України - то будь ласка шуруйте в Рассею там буде краще! Вас ніхто тут не тримає! Може тролі проплачують. щоб поливали брудом Україну. Ви що думаєте що українці будуть принижуватись перед путінською Росією? *іг вам!
Дід Панас до Корінний лучанин Показати IP 3 Квітня 2014 17:55
А хто вам давав право вказувати громадянину України де йому жити?
Корінний лучанин до Дід Панас Показати IP 3 Квітня 2014 20:09
Спочатку прочитайте зверху тролі, вдумайтесь в те що пишуть, а потім будете говорити про моє право! Людина вперто, з підтекстом захищає злочинця Януковича та тупо не хоче помічати дії злочинного угрупування ним очолюваного. То що це за громадянин України, по паспорту може й громадянин, а по позиції ПЕРЕСЕЛЕНЕЦЬ!
Дід Панас до Корінний лучанин Показати IP 3 Квітня 2014 21:54
Ще раз, він громадянин України і має право на думку як і ви. Чому ви такі впевнені що саме ви праві?
Українець до Корінний лучанин Показати IP 3 Квітня 2014 18:45
А вас влаштовує це жидівсько-пасторське керівництво православною Україною?:) То може ви кудись поїдите???!!!
Корінний лучанин до Українець Показати IP 3 Квітня 2014 20:20
ВИБИРАЙТЕ СЛОВА ШАНОВНИЙ! НА даному етапі керівництво України влаштовує і їхні дії теж. Будуть вибори , обереться нове керівництво і ПРЕЗИДЕНТ! ІНШОГО ШЛЯХУ НЕ ДАНО!
дивись у корень до Корінний лучанин Показати IP 3 Квітня 2014 20:45
Судячи по коментам - тебе одного влаштовує, а більшість ці "нові" брехуни не влаштовують!
Корінний лучанин до дивись у корень Показати IP 3 Квітня 2014 21:00
По коментам не суди. Я з людьми на роботі спілкуюсь теж на цю тему і те що тут пишуть і відношення людей - ЦЕ ДВІ ВЕЛИКІ РІЗНИЦІ!
Дід Панас до Корінний лучанин Показати IP 3 Квітня 2014 21:56
Мене наприклад не влашовує, ці люди самі себе обрали і підписують угоди від нашого імені ставлячи нас в кабальні умови. Хто ці люди? Їх обрав народ України? Ні.
Дід Панас до Корінний лучанин Показати IP 3 Квітня 2014 21:58
Сподіваюсь схід повстане проти цієї проамериканської хунти. Я підтримаю. Ось вам і інший шлях. А те що іншого не дано, то вам змі мізки прочистили.
))) до Артем Показати IP 3 Квітня 2014 18:23
брєд однозначний. завіляли, завіхлялі, але правда все одно вийшла і вийде ще. щодо яника ви праві лише частково: він абсолютно такий же дєбіл, як і всі громадяни України, ідентичний, ані кращий, ані гірший. але що було, то було - об'єднував країну відразою до себе, тримав її як свій власний зоопарк. а треба було силовиків відновлювати після юща і наливая. ідіот.
Кувалда до петро до Показати IP 3 Квітня 2014 15:47
Ви- гопніки,стуліть писки . Тут винні не майдануті, а лише так звана собі "партія регіонів" на чолі зі своїм ідолом-Януковичем і його "сім'єю ( в т.ч. Фірташем, Ахметовим, Іванющенком та ін.дятлами...)
Оля Показати IP 3 Квітня 2014 16:18
той Наливайченко людина Юлі, він навіть сам не думає, якщо Юлька не дозволить
Я до кувалды Показати IP 3 Квітня 2014 17:09
А ты, полу*урок, жил,живеш и будеш жить в *АВНЕ!
кувалда до я до Я до кувалды Показати IP 3 Квітня 2014 17:27
на твоєму місці жидовка, краще мовчати ,а то точно підвісить "правий сектор" за ж..у на майдані і відшмаляє .........
Olha Показати IP 3 Квітня 2014 17:16
А в мене свої дані.Ярош був помічником депутата Наливайченка.Провокації на майдані почав робити правий сектор.Згадали,як в суботу в листопаді првокатори з ПС організували побиття студентів в 4год. ранку.І відразу намалювались журналісти і посли.Чітке керівництво Наливайченка?А 19лютого на мітингу у Львові Луценко заявив :" 19.02.2014 21:39 Екс-міністр МВС Юрій Луценко пообіцяв протестувальникам, що цієї ночі Майдан буде забезпечений зброєю. Про це він повідомив у середу ввечері під час виступу на Майдані, пише «ОстроВ».". І сьогодні вночі у нас вже буде, чим захищатися. Але я вас закликаю: ніякої самодіяльності, ніякої агресії. Ми тільки захищаємося», - зазначив він."--------.Тобто з цієї зброї стріляли вночі на майдані 20лютого.Чому Аваков не покаже цю зброю,цих персон і куди вони стріляли.Хай допитає Луценка і ментів зі Львова,які були на майдані 20лютого вночі.
юрист Показати IP 3 Квітня 2014 18:41
Доказів НОЛЬ - одне бла-бла! Хто в це повірить? Де записи, документи, свідки... відсутня доказова база! Це не слідство! А не хоче Наливайченко отруєння Ющенка розслідувати?:))) Нічого особистого, горіти в пеклі тим, хто стріляв у людей, але доказова база НОЛЬ!!! Ганьба!!!
РОМАН Показати IP 3 Квітня 2014 18:50
У брехню,що Янукович дав наказ снайперам розстрілювати=Майдан= не вірять самі силовики,прокурори від =свободи=,,київський політикум та більшість київської інтелігенції,хоча в голос про це не заявляють,,багато закордонних експертів,Я вже не говорю про переважну більшість жителів Криму, Донецька,Харкова,Луганська,Дніпропетровська та Одеси. Найбільш вірогідна версія- снайперів найняв із числа найманців хтось із опозиції,після чого президент був звинувачений у масових вбивствах,що стало поводом для збройного зхопленняя влади в країні.Вже на сьогодні існує низка доказів на підтримку цієї версії. ..Рано чи пізно істина випливе на поверхню .Через місяць,рік чи два,але вона обов"язково стане відома українській громадськості .Чекаємо сенсаційних мемуарів,гучних інтерв"ю учасників тих трагічних подій,які достоменно знають про скриті механізми та сценарій цієї підлої провокації,володіють інформацією про справжніх організаторів та виконавців бійні на =Майдані=.
БЕРКУТ до РОМАН Показати IP 3 Квітня 2014 19:16
ТИ Я БАЧУ НА СТОРОНІ ЯНУКОВИЧА, МАЛЕНЬКИЙ......................мабуть сам стріляв , а щодо рік чи два то ніхто чекати не буде і не хоче так як винні тут це 100% що людішкі з ПАРТІЇ РЕГІОНІВ.....
Корінний лучанин до БЕРКУТ Показати IP 3 Квітня 2014 20:29
Шановний , Ви уважно прочитайте зверху всі тролі та зверніть увагу на оцінки і Вам стане ясно хто їх пише!
Тома до Корінний лучанин Показати IP 3 Квітня 2014 20:41
Точно! Як це ніхто і не помітив? Як тільки думка не схожа з думкою "Корінний лучанин", "БЕРКУТ" - відразу тролі, москалі... От що Путін творить!:) Ви б краще у церкву сходили, щоб від вас "белочку" відігнали!:)))
Корінний лучанин до Тома Показати IP 3 Квітня 2014 20:54
А У ВАС БІЛОЧКИ ВИПАДКОВО НЕМАЄ? ПЕРЕВІРТЕСЬ! Звісно не помітили бо почерк один! Думки можуть бути різні, але напрямок один.
Корінний лучанин до РОМАН Показати IP 3 Квітня 2014 20:33
А детективи не пробували писати? Займіться цим, у Вас може вийти!
аміго до Корінний лучанин Показати IP 3 Квітня 2014 21:35
Не звертай увагу на коменти мацкальских тролів. Це зичайна 'заказуха'. І 'лайки' вони самі собі плюсують. Стараються шакали за суповий набір
Дід Панас до аміго Показати IP 3 Квітня 2014 22:07
Друже, які москальські тролі? Та завтра вас пенсіонери вже проклинати будуть. Народ тих хто підтримував майдан буде щемити, тому що саме ви загнали нас в злидні. Ти на луцькому майдані скільки народу бачив? 10000? А скільки нас тут живе? Не всі лучани підтримують вас, повірте. Та й не вся Волинська область. Ваші поспішники узурпували владу і вже дерибанять, не бачите?
аміго до Дід Панас Показати IP 3 Квітня 2014 22:29
Нова влада керуэ місяць і ти кажеш, що вона загнала народ в злидні? А яблукович з своэю бандою за чотири роки грабежу України став для вас мессіэю? Ви на простий батон гроші збирали, а йому золотого було замало. І ти ще трандиш про узурпацію? Тобі нешановний пора до психіатра. Ви, які привели хама до влади і не розуміючи, що він 'кинув вас, як лохів', втікши до расэї, ПОКАЙТЕСЬ!
Дід Панас до аміго Показати IP 3 Квітня 2014 22:41
Я не відбілюю Януковича, але Азаров виришив що краще вести справу з Росією не просто так, а ваші, за місяць, вже наробили, і податок на купілю валюти, і газ на 120 відсотків, і пдв на ліки, і ще багато чого.
аміго до Дід Панас Показати IP 3 Квітня 2014 23:26
'....кохайтеся чорнобриві та не з москалями,бо москалі-чужі люде-роблять лихо з вами...'(Т.Г.Шевченко). Історія доказала - ніколи і ніяких справ не можна мати з расіэю. Ну а на рахунок газу, так незалежність дорого коштуэ. Прибалти вчасно це зрозуміли і тепер в *упі вони мають путлеровську педерацію.
Дід Панас до аміго Показати IP 4 Квітня 2014 03:28
більшості населення з вами не по дорозі, і ми не дозволимо методом перевороту змінювати те ще хоче народ.
Дід Панас до аміго Показати IP 4 Квітня 2014 03:33
І ще, ти завжди свою життєву позицію вибираєш по творах Шевченка? То він жив в трохи іншому суспільстві, і досить багато часу назад
п'ятачОК до аміго Показати IP 3 Квітня 2014 23:23
Ну де нам до пайків америкосів!:) Гроші обіцяли, а порішали на пайках зійтись!:))) Де ще таких лохів найдуть?!:)))
РОМАН-БЕРКУТУ Показати IP 3 Квітня 2014 21:30
Я не за Януковича,я- за правду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus